Potvrđeno – Gece odlazi iz Dortmunda

Izvor: B92, 23.Maj.2020, 22:41

Potvrđeno – Gece odlazi iz Dortmunda

Nemački fudbaler Mario Gece definitivno odlazi iz dortmundske Borusije na kraju sezone.

Intormaciju je potvrdio generalni direktor "milionera" Mihael Cork.

Gece će krajem juna postati slobodan agent, odmah po isteku ugovora sa matičnim klubom.

"Mario odlazi ovog leta. Odluka je obe strane, doneta posle dugih razgovora. Gece je stvarno dobar momak", rekao je Cork.

Tako će 28-godišnji vezista biti jedna od zvezdi prelaznog roka, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pošto su već u red stali Milan, Lacio i Roma.

Veruje se da je velikan sa San Sira najbliži njegovom potpisu.

Istina je da je Gece daleko od najbolje forme, kada je Nemačkoj golom doneo titulu prvaka sveta u finalu Mundijala protiv Argentine (1:0), ali je i dalje igrač koga žele mnogi klubovi.

Veliki potencijal nije iskoristio zbog brojnih povreda i retke bolesti atrofije mišića.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Gece bira, na stolu tri ponude, može li kao Klose?

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2020, 11:54

Nemac napušta Dortmund, sledeća stanica - Apenini?..Nakon što je sportski direktor Borusije Dortmund potvrdio da će Mario Gece napustiti klub po isteku ugovor ovog leta, pojavile su se prve ponude...Navodno, kako prenose italijanski mediji, čak tri kluba iz Serije A vide Gecea u svom timu, a to...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.