Zvanično, milioneri ostaju bez prvaka sveta!

Izvor: Sportske.net, 23.Maj.2020, 19:06

Zvanično, "milioneri" ostaju bez prvaka sveta!

Rastanak je definitivan.

Nemački fudbaler Mario Gece napustiće na kraju sezone Borusiju Dortmund, rekao je danas sportski direktor tog kluba Mihael Cork.

"Rastaćemo se s Geceom na leto", izjavio je Cork pred početak utakmice Dortmunda i Volfsburga.

On je dodao da je odluka doneta zajednički i istakao da je Gece "sjajan čovek".

Mario Gece (27) vratio se u Dortmund iz Bajerna iz Minhena 2016. godine.

Osvajač >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Svetskog prvenstva 2014. i strelac pobedničkog gola u finalu protiv Argentine je u dva mandata u dresu Dortmunda odigrao 218 utakmica, ali se ove sezone borio za mesto u timu odigravši samo 20 utakmica u svim takmičenjima.

Gece je ove sezone bio starter na tek pet utakmica u Bundesligi, a na meču protiv Šalkea, prvom po povratku nakon pauze izazvane korona virusom, u igru je ušao u 87. minutu.

Po navodima medija, za Gecea su zainteresovani Milan, Lacio i Roma.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliki problem za Borusiju, Humels preskače Bajern?

Izvor: Sportske.net, 23.Maj.2020

Predstoji trka sa vremenom...Fudbaler Borusije iz Dortmunda Mats Humels izašao je na poluvremenu današnje utakmice protiv Volfsburga zbog problema sa Ahilovom tetivom...Defanzivac Borusije iz Dortmunda mogao bi da propusti veliki derbi protiv Bajerna iz Minhena, u utorak..."Kratko sam razgovarao sa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.