Garsija pred Totenhem priziva Liverpul, ima samo jednu želju u Ligi šampiona!

Izvor: Sportske.net, 04.Nov.2019, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Garsija pred Totenhem "priziva" Liverpul, ima samo jednu želju u Ligi šampiona!

Argentinac optimističan pred meč sa SParsima.

Crvena zvezda je savladala Proleter rezultatom 2:0, a mrežu Novosađana načeo je Mateo Garsija pogotkom u 61. minutu susreta.

Zvezdin Argentinac je optimističan pred utakmicu sa Totenhemom koja će se odigrati u sredu od 21 čas.

"Slušao sam mnogo o utakmici sa Liverpulom i o velikoj pobedi koju smo ostvarili prošle godine. Znam da je Pavkov postigao dva gola i da je bila neverovatna atmosfera >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na tribinama. Očekujem da to možemo da ponovimo. Kroz razgovor sa ljudima iz kluba sam shvatio da se mnogo stvari poklapa, sličan datum, a takođe smo Proleter pobedili prošle godine pred Liverpul. Verujem u naš tim i mislim da možemo da ostvarimo dobar rezultat protiv Totenhema", istakao je ofanzivac "crveno-belih" za klupski sajt.

Garsija je u avgustu ove godine stigao u Zvezdu, a ono što je ostavilo poseban utisak na njega jesu navijači.

"Imao sam prilike da se uverim da je priča o Delijama stvarna. Njihovo navijanje pomaže našoj ekipi i motiviše nas da dajemo svoj maksimum. Verujem da će biti pun stadion u sredu i da će atmosfera biti za pamćenje. Ne sumnjam u zvezdaše i pozivam ih da dođu u što većem broju da nas podrže, u ovoj, vrlo važnoj utakmici za klub", istakao je Garsija i potom se osvrnuo na stanje na tabeli u grupi B.

"Još uvek je sve otvoreno i ima da se igra. Pokazali smo protiv Olimpijakosa da imamo dobar tim i da nam je mesto u Ligi šampiona. Očekuju nas još tri utakmice u kojima verujem da možemo da napravimo dobar rezultat i približimo se plasmanu u osminu finala najelitnijeg evropskog takmičenja. Želja nam je da dočekamo proleće u Evropi i verujem da možemo da uspemo u tome", tvrdi Argentinac.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.