GRUPA E: VALENSIJA SE POBEDOM VRATILA U IGRU, BOD ČELSIJU

Izvor: Kurir, 02.Nov.2011, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRUPA E: VALENSIJA SE POBEDOM VRATILA U IGRU, BOD ČELSIJU

VALENSIJA - Fudbaleri Valensije pobedili su na svom terenu Bajer iz Leverkuzena sa 3:1 u 4. kolu Grupe E Lige šampiona i tako ostali u igri za plasman u šesnaestinu finala.

VALENSIJA - Fudbaleri Valensije pobedili su  na svom terenu Bajer iz Leverkuzena sa 3:1 u 4. kolu Grupe E Lige šampiona i tako ostali u igri za plasman u šesnaestinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << finala.

U drugoj utakmici grupe Genk je kod kuće odigrao nerešeno sa Čelsijem 1:1. Valensija je povela na početku utakmice. Brazilac Žonas postigao je gol posle 10,5 sekudi, čime je zamalo oborio rekord Roja Makaja koji je 2007. za Bajern protiv Reala postigao gol posle 10,12 sekundi.

Žonas je gol postigao posle greške golmana Leverkusena Bernda Lenoa koji mu je, u pokušaju da je ispuca, dodao loptu. Bajer je izjednačio golom Štefana Kislinga u 31. minutu. Kisling je gol postigao glavom, neometan sa šest metara, posle centaršuta Mihala Kadleca sa leve strane.

Novu prednost Valensiji doneo je Roberto Soldado u 65. minutu. On je posle prodora i centaršuta Žeremi Matjea sa leve strane "ćušnuo" loptu u gol Bajera. Konačnih 3:1 za Valensiju postavio je Francuz Adil Rami golom glavom posle kornera.

Fudbaleri Genka osvojili su drugi bod pošto su na svom terenu odigrali nerešeno 1:1 sa engleskim Čelsijem. Čelsi je poveo golom Ramireša u 26, a izjednačio je Jel Fosen u 61. minutu. Englezi su u 40. minutu imali priliku da povećaju prednost, ali je David Luiz promašio penal.

Čelsi je i dalje prvi na tabeli Grupe E sa osam bodova. Drugi je Bajer sa šest, dok je treća Valensija sa pet bodova. Genk je na poslednjem mestu sa dva boda iz četiri utakmice.

Grupa E: Genk - Čelsi 1:1 Valensija - Bajer 3:1

Tabela

1. Čelsi 4 2 2 0 9:2 8

2. Bajer (L) 4 2 0 2 5:6 6

3. Valensija 4 1 2 1 5:5 5

4. Genk 4 0 2 2 1:8 2

Bajern dočekuje Napoli

Sutra se sastaju: Bajern Minhen - Napoli, Viljareal - Mančester Siti (A grupa), Trabzon - CSKA Moskva, Inter - Lil (B), Mančester Junajted - Ocelul, Benfika - Bazel (C), Olimpik Lion - Real Madrid i Ajaks - Dinamo Zagreb (D).
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DEJVID BEKAM I TJERI ANRI UČESTVOVALI U MASOVNOJ TUČI

Izvor: Kurir, 02.Nov.2011

NJUJORK - Fudbaleri američkih klubova "Los Anđeles galaksi" i "Njujork red buls" potukli su se na terenu odmah po završetku utakmice 1/4 finala "MLS" lige...U smirivanju igrača tokom tuče učestvovali su i vezni igrač LA Galaksi Dedjvid Bekam, te napadač Njujork buls Tijery Anri...Kako pišu 24...

Nastavak na Kurir...

Valensija se vratila u igru

Izvor: Beta, 02.Nov.2011

BEOGRAD, 2. novembra 2011. (Beta) - Fudbaleri Valensije pobedili su u utorak uveče na svom terenu Bajer iz Leverkuzena sa 3:1 u 4. kolu Grupe E Lige šampiona i tako ostali u igri za plasman u šesnaestinu finala...U drugoj utakmici grupe Genk je kod kuće odigrao nerešeno sa Čelsijem 1:1...Čelsi...

Nastavak na Beta...

Benfika potvrđuje kvalitet

Izvor: RTS, 02.Nov.2011

Benfika je na gostovanju protiv Bazela u prošlom kolu Lige šampiona jasno pokazala da je bolja ekipa, a sada na svom stadionu portugalska ekipa mora da potvrdi kvalitet. Bazel, posle poraza na svom terenu, pokušaće da iznenadi Benfiku u gostima. Promene rezultata pratite na Internet portalu RTS-a...Posle...

Nastavak na RTS...

Banega van terena do kraja godine

Izvor: Beta, 02.Nov.2011

VALENSIJA, 2. novembra 2011. (Beta-AP) - Fudbaler Valensije Enver Banega neće igrati sledećih četiri do šest nedelja pošto je povredio koleno na susretu Lige šampiona protiv Bajer Leverkuzena u utorak, saopštio je u sredu španski klub...Medicinske analize pokazale su da je Banega istegao ligamente...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.