Flamini isekao rukave na dresu, prekršio kapitensko pravilo i razljutio Vengera

Izvor: Blic, 27.Nov.2013, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Flamini isekao rukave na dresu, prekršio kapitensko pravilo i razljutio Vengera

U Arsenalu se dugo poštuje tradicija i nepisano pravila da ekipa na utakmici nosi dresove koji odabere kapiten, a Per Mertesaker je pred duel sa Olimpikom u Ligi šampiona odabrao duge rukave. Toga su se svi pridržavali, osim Metjua Flaminija, koji ih je isekao i istrčao na Emirejts.

Arsenal je pobedio ekipu Marseja sa 2:0, a posle utakmice, bilo je reči i o Flaminijevom potezu, koji je naljutio ekonome >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kluba i menadžera Arsena Vengera.

Ljudi iz stručnog štaba zaduženi za opremu oštro su reagovali, a francuski stručnjak poručio je da se ovo neće ponoviti. Flamini je ovo već uradio nedavno i na derbiju sa Mančester junajtedom, i deluje da neće prestati.

"Igrao sam ovako 10 godina i volim da nosim kratke rukave", prokomentarisao je Flamini posle meča.

Olivije Žiru je pribegao zavrtanju rukava, a Flaminijev potez prokomentarisao je i bivši defanzivac Arsenala Li Dikson.

"I ja sam voleo da nosim kratke rukave, to sam i koristio kad sam bio kapiten, ali tradicija kluba mora da se poštuje, po svaku cenu. Toni Adams je imao običaj da pita igrače i glasalo se. Ako se izaberu dugi, zavrtao sam rukave kad počne utakmica", rekao je Dikson.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Flamini isekao rukave na dresu, prekršio kapitensko pravilo i razljutio Vengera

Izvor: Dzungla.org, 27.Nov.2013

U Arsenalu se dugo poštuje tradicija i nepisano pravila da ekipa na utakmici nosi dresove koji odabere kapiten, a Per Mertesaker je pred duel sa Olimpikom u Ligi šampiona odabrao duge rukave. Toga su se svi pridržavali, osim Metjua Flaminija, koji ih je isekao i istrčao na Emirejts.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.