F4 će se igrati i po kiši, samo grmljavina uzrokuje prekid!

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Maj.2013, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

F4 će se igrati i po kiši, samo grmljavina uzrokuje prekid!

Ovih dana u Beogradu je promenljivo vreme, sa dosta kiše. U četvrtak je padao i grad, pa se postavlja pitanje hoće li vremenski uslovi uticati na odigravanje mečeva finalnog turnira Lige šampiona.
Jedno je jasno, kiša neće inicirati prekid utakmice. Jedino u slučaju grmljavine može doći do pauze, a vremenska prognoza za Beograd za petak govori da se očekuju povremene kiše ili pljusak sa grmljavinom. Marko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Biri je bio kategoričan:
Ako je kiša igra se normalno. U slučaju grmljavine dolazi do prekida dok se ona ne završi. Čekaće se koliko treba i nema nikakvih izgleda da se prekinuta utakmica nastavi dan kasnije.
Drugim rečima gromovi mogu da prouzrokuju prekid. To se već događalo u Beogradu. Veliko nevreme na utakmici SCG – SAD 2004.  na Tašmajdanu pomerila je odigravanje utakmice u zatvoreni bazen.
Tada je postojao drugi problem jer su Amerikanci imali rezervisan put za Budimpeštu i let za Njujork.
Bukvalno su minuti odlučivali. Sada je drugi slučaj pa sudeći po rečima Birija igraće sa makar i tokom noći.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.