Ekonomac siguran u Ivanjici

Izvor: KGsport.info, 29.Sep.2018, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekonomac siguran u Ivanjici

Kragujevački Ekonomac ostvario je i treću pobedu u novoj sezoni Prve futsal lige Srbije, nakon što je sinoć slavio na gostovanju novajliji u ligi, ekipi Ivanjice, rezultatom 6:1 (1:0).
Aktuelni šampion Srbije i na ovom susretu pokazao je zavidnu efikasnost, što trenera Rajića može da raduje pred nastup na turniru Glavne runde Lige šampiona.
„Studenti“ su do vođstva došli pogotkom Brazilca >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << Igora u 15. minutu. Na 2:0 povisio je njegov zemljak Divanei u 24. minutu, koji je pokazao da se odlično uklopio u novi kolektiv.
Domaćin je preko Jovanovića u 30. minutu uspeo da smanji rezultat, ali je usledio ekspresan i surov odgovor Kragujevčana. Najpre je Divanei još jednom pogodio u 33. minutu, a zatim je i Tales sa dva pogotka potpisao pobedu Ekonomca. Tačku na ovaj susret stavio je Igor, svojim drugim golom na susretu.
IVANJICA – EKONOMAC  1:6 (0:1)
IVANJICA
Dvorana: OŠ „Kirilo Savić”.
Gledalaca: 500.
Sudije: Marko Martinović, Dalibor Stanković i Bojan Burojević.
Strelci: 0:1 Igor u 15, 0:2 Divanei u 24, 1:2 Jovanović u 30, 1:3 Divanei u 33, 1:4 Tales u 35, 1:5 Tales u 38, 1:6 Igor u 38. minutu.
Žuti karton: Perić (Ekonomac).
Nagomilavanje prekršaja: Ivanjica 4 (1-3), Ekonomac 9 (4-5).
IVANJICA: Đ. LIŠANIN, G. LIŠANIN, VUKAŠINOVIĆ, MARIČIĆ, RADONjIĆ, Mizdraković, Jovanović, Nikolić, Stojković, Pajić, Rozgić, Kolaković, Dramićanin, Tešić.
EKONOMAC: MOMČILOVIĆ, PERIĆ, IGOR, DIVENAI, RAJČEVIĆ, Antonić, Matijević, Rnić, Sorokin, Viktor Ugo, Tales, Rakićević.
Igrače Ekonomca sada očekuje prvi veći izazov na evropskoj sceni. U periodu od 2. do 7. oktobra u hali „Jezero“ biće održan turnir Glavne runde Lige šampiona, na kome će pored srpskog šampiona nastupiti i aktuelni prvak Evrope španski Inter, predvođen Portugalcem Rikardinjom, ukrajinski šampion Kerson i najbolji tim Češke Era-Pak Hrudim.
Foto: ekonomac.com
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.