Izvor: HotSport.rs, 21.Apr.2017, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVROPA BRUJI, MADRIĐANI BESNE: Žreb za Ligu šampiona namešten?! (VIDEO) (FOTO)

Ian Raš našao se na udaru, pre svega, španskih medija, koji smatraju da je po zadatku izvukao ‘toplije’ kuglice i tako učestvovao u nameštanju današnjeg žreba za polufinale Lige šampiona.

Legendarni as Liverpula, ali i bivši igrač Juventusa, Ian Raš je odredio da će polufinalni parovi ‘elitnog’ ranga takmičenja biti Real i Atletiko Madrid, odnosno, Monako i Juventus.
Nekima je doneo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sreću, nekima ne, a nezadovoljni Španci, koji su se verovatno nadali trećem finalu timova iz Madrida u poslednje četiri godine, ponovo imaju teorije zavere po kojima je današnji žreb – namešten!
Koliko god bili pristalice ovakvih priča ili ne, tvrde da je danas u Nionu nešto bilo ‘baš čudno’. Iaj Raš je, kao promoter finala u Kardifu, prvu kuglicu izvukao bez imalo mešanja, da bi sledeću dobrano promešao i ispipao, što bi teoretičari zavere rekli – najtopliju.
Jer često žrebanje Liga šampiona prati priča da su neke kuglice toplije od drugih, odnosno, da se pojedine drže čak u zamrzivačima, te se tako ne vidi razlika, ali itekako oseti pod rukom.
Evo kako je to protumačio španski ‘As’, uz snimak ‘spornog’ izvlačenja. Pogledajte ga OVDE.
 
¿Bolas calientes en el sorteo? Así es la teoría de la conspiración que circula en las redes https://t.co/grk4Gcbg5y vía @dmadridistaok
— Liberal Enfurruñada (@MuyLiberal) April 21, 2017

The post EVROPA BRUJI, MADRIĐANI BESNE: Žreb za Ligu šampiona namešten?! (VIDEO) (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.