Grmljavina u Madridu: Real na Atletiko u polufinalu Lige šampiona, Juve ide na Monako!

Izvor: Telegraf.rs, 21.Apr.2017, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grmljavina u Madridu: Real na Atletiko u polufinalu Lige šampiona, Juve ide na Monako!

Poslednje "mešanje" kuglica za ovu sezonu zakazano je u sedištu UEFA Nionu tačno u podne.

U kuglicama su ostala još četiri imena: aktuelni prvak Real Madrid, prošloszeonski finalista Atletiko madrid, Juventus i najprijatnije iznenađenje sezone Monako.

Real je u dvomeču bio bolji od Bajerna (ukupno 6:3), Atletiko od Lestera (2:1), Juventus od Barselone (3:0), a Monako od Borusije (6:3).

"Kraljevski klub" je 11. puta bio prvak Evrope, Juventus dva puta, Monako >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << jednom, a Atletiko jedini od polufinalista nikada nije osvjaoa "ušati pehar", mada je tri puta bio u finalu.

Prve utakmice igraće se 2. i 3. maja, a revanši su 9. i 10. maja. Finale se igra na "Milenijum" stadionu u Kardifu 3. juna.



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LŠ: Madridski derbi u polufinalu!

Izvor: B92, 21.Apr.2017

Fudbaleri Real Madrida i Atletiko Madrida igraće u polufinalu Lige šampiona, dok drugi par čine Monako i Juventus...Real će biti domaćin prvog meča 2. maja na Santjago Bernabeuu, a revanš je 9. na Visente Kalderonu...U drugom polufinalu, Monako će dočekati Juventus 3. maja, dok je revanš u...

Nastavak na B92...

Real čeka Atletiko: Bernabeu može biti ključan

Izvor: B92, 21.Apr.2017

Direktor Real Madrida Emilio Butragenjo smatra da Atletiko Madrid nije u prednosti u dvomeču polufinala Lige šampiona zbog toga što će biti domaćin u revanšu...Real će biti domaćin prvog susreta 2. maja na Santjago Bernabeuu, dok je revanš na Visente Kalderonu.."U teoriji revanš kod kuće može...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.