Džemaili novo pojačanje Napolija

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Jul.2011, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džemaili novo pojačanje Napolija

Fudbalski reprezentativac Švajcarske Blerim Džemaili prešao je danas iz Parme u Napoli, sa kojim je potpisao višegodišnji ugovor.

Zaista sam želeo da dođem u Napoli, jer se radi o ambicioznom klubu. Ekipa je veoma kvalitetna, ima odličnog trenera i navijače i srećan sam zbog transfera – rekao je 25-godišnji igrač sredine terena za sajt Napolija.
Finansijski detalji transfera još uvek nisu saopšteni.
Ekipa Napolija će ove sezone igrati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << u kvalifikacijama za Ligu šampiona.
Džemaili bi u timu Napolija trebalo da zameni Mikelea Pacijencu koji je nedavno prešao u torinski Juventus.
Švajcarski reprezentativac, koji je rođen u Tetovu, u dosadašnjoj karijeri još je igrao za Cirih, Torino i Bolton. Džemaili je za Švajcarsku zabeležio 13 nastupa.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džemaili novo pojačanje Napolija

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Jul.2011

NAPULJ - Fudbalski reprezentativac Švajcarske Blerim Džemaili prešao je danas iz Parme u Napoli, sa kojim je potpisao višegodišnji ugovor.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Švajcarac iz Tetova u Napoliju

Izvor: Sportal.rs, 01.Jul.2011

Fudbalski reprezentativac Švajcarske Blerim Džemaili, koji je izvesno vreme bio na meti Fiorentine,  prešao je iz Parme u Napoli, sa kojim je potpisao višegodišnji ugovor.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.