Dosadni derbi, ludačka završnica, Murinjo zadovoljniji posle duela sa Pepom!

Izvor: Sportske.net, 27.Apr.2017, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dosadni derbi, ludačka završnica, Murinjo zadovoljniji posle duela sa Pepom!

Prilično nezanimljiv derbi Mančestera, glupost Felainija nije koštala Murinjov tim, borba za Ligu šampiona se nastavlja.

Fudbaleri Mančester sitija i Mančester junajteda odigrali su bez golova u derbiju 34. kola Premijer lige.

U prilično dosadnoj utakmici, Siti je dominirao, ali ne preterano opasno po gol Junajteda, koji je u finišu ostao sa desetoricom igrača pošto je Maruan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Felaini zaradio crveni karton.

Trka za Ligu šampiona se nastavlja, Siti je četvrti sa 65 bodova, Junajted ima 64, a trećeplasirani Liverpul 66, ali i meč više od večerašnjih rivala.

Siti je dominirao većim delom meča, kao i uvek, tim Pepa Gvardiole imao je posed lopte i kontrolu igre protiv Žozea Murinja.

U prih 45 minuta, ''građani'' su imali nekoliko opasnih napada, a najopasniji je bio Serhio Aguero, koji je imao tri pokušaja ka golu Davida de Hee.

Najbliži golu bio je kada je iz peterca pogodio stativu posle centaršuta De Brujnea sa desnog krila, a potom je De Hea lepom paradom zaustavio njegov pokušaj sa 18 metara.

Pored Aguera, opasan pokušaj imao je i Aleksandar Kolarov, ali je i njegov udarac u prvi ugao sa 25 metara, zaustavio španski golman koji je bio veoma zapažen u prvih 45 minuta.

Na drugoj strani, Junajted je imao dve velike prilike, prvu posle greške Klaudija Brava koji je spustio loptu pravo na nogu Mihtarijana, a potom se iskupio sjajnom odbranom.

U samom finišu prvog dela igre, Ander Erera je ostao sam na drugoj stativi, ali je na centaršut Rašforda glavom šutirao pored stative.

''Građani'' su u nastavku imali još veći posed lopte, uglavnom se igralo na polovini Junajteda, ali je Murinjov tim držao protivnike ipak na zavidnoj udaljenosti od gola, pa su prave šanse izostale.

Aguero i Kolarov su opet imali pokušaje sa distance, a potom je sredinom drugog dela igre, Otamendi imao najbolju šansu kada je posle kornera pogodio Bajia u glavu, a lopta je otišla u novi korner.

Siti je ostao u velikom problemu 15 minuta pre kraja, kada je Klaudio Bravo posle nezgodnog doskoka doživeo povredu lista, pa ga je na terenu zamenio Vili Kabaljero, dok je istovremeno u igru ušao i Hesus Navas umesto Liroja Sanea.

Kada se činilo da će ovaj meč završiti poprilično dosadno, Maruan Felaini je opet napravio glupost u razmaku od svega desetak sekundi. Prvo je zaradio žuti karton zbog prekršaja nad Aguerom, a potom je u nastavku, potkačio Argentinca i u raspravi udario glavom, a sudija pokazao direktan crveni karton.

Murinjo je u finišu dodatno postavio autobus uvođenjem Fosu-Mensaha umesto Mihtarijana, dok je Pep krenuo na sve ili ništa uvođenjem i Gabrijela Žezusa umesto Sterlinga.

Usledila je ludačka završnica, Žezus je postigao pogodak glavom posle pasa Aguera, ali je on poništen zbog opravdanog ofsajda.

U poslednjim trenucima meča, Aguero je imao još jednu dobru priliku, ostao je kratak, ostaje bez golova, a trka se nastavlja.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Felaini za nekoliko sekundi dobio žuti i crveni: Izlomio Aguera, pa ga udario glavom u remiju! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Apr.2017

Fudbaleri Mančester sitija i Junajteda remizirali su bez golova u derbiju...Nije bilo golova u prvih 45 minuta, nastavak se nije proslavio, a u 79. minutu je tek došlo do prve izmene, i to prinudne. Povređenog golmana Sitija Brava su izneli sa terena, među stative je morao Kabaljero, a kasnije je...

Nastavak na Telegraf.rs...

(VIDEO) USPAVANKA NA ETIHADU: Liverpul se raduje nuli u mančesterskom derbiju

Izvor: Kurir, 27.Apr.2017

...Siti je bio dominantan, ali nije uspeo da savlada golmana gradskog rivala Davida De Heu, čak i u finišu utakmice kada je isključen vezni fudbaler gostiju Maruan Felaini..Domaćin je na početku nadoknade postigao pogodak, ali je gol Gabrijela Žesusa poništen zbog ofsajda..Srpski fudbaler Aleksandar...

Nastavak na Kurir...

On je bivši, navijači poručili Felainiju gde da pređe! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Apr.2017

Navijači po ko zna koji put besni zbog Maruana Felainija...Fudbaleri Mančester sitija i Mančester junajteda odigrali su bez golova u derbiju 34. kola Premijer lige, a u centru pažnje bio je Maruan Felaini...Belgijanac je ponovo dobio bespotrebni crveni karton, Aguero je uspeo da ga isprovocira, a...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.