On je bivši, navijači poručili Felainiju gde da pređe! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Apr.2017, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

On je bivši, navijači poručili Felainiju gde da pređe! (video)

Navijači po ko zna koji put besni zbog Maruana Felainija.

Fudbaleri Mančester sitija i Mančester junajteda odigrali su bez golova u derbiju 34. kola Premijer lige, a u centru pažnje bio je Maruan Felaini.

Belgijanac je ponovo dobio bespotrebni crveni karton, Aguero je uspeo da ga isprovocira, a sudija Etkinson mu pokazao put u svlačionicu.

Navijači Junajteda po ko zna koji put su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na društvenim mrežama kritikovali Felainija, mada ruku na srce, i večeras je odradio veliki deo posla u defanzivnoj taktici Junajteda koji nije imao izbora osim da se brani bez većine igrača.

Pogledajte kako je Felaini dobio novi crveni karton i po mišljenju mnogih, dokazao da na leto treba da bude prodat... na primer u redove niželigaša Roterama, samo je jedan od komentara navijača Junajteda..

Best news is Fellaini will be suspended for 4 or 5 games #ManchesterDerby #MCIMUN pic.twitter.com/hkAZWmH22o

— Nino (@Nino_416) April 27, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Murinjo brani svoj „autobus“: Možda je ovo bod za Ligu šampiona

Izvor: MozzartSport.com, 27.Apr.2017

„Mislim da neki ljudi zaboravljaju razliku u odnosu na Liverpul koja je dva boda", podseća Posebni..Mančester Siti nije uspeo da pomeri autobus Žozea Murinja koji je Portugalac večeras parkirao na Itihadu. Baš ga briga što je svojom taktikom "ubio" fudbal, Posebni je zadovoljan otišao kući...Naravno,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.