Debi Kovačevića, pobeda Bleda

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Dec.2010, 01:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Debi Kovačevića, pobeda Bleda

Odigrano je devet od deset mečeva trećeg kola Lige šampiona za odbojkaše, ova runda elitnog klupskog takmičenja biće zaključena  utakmicom u Insbruku, gde Hipo Tirol dočekuje moskovski Dinamo.
Slovenački predstavnik, Autokomerc Bled sačuvao je lidersku poziciju na tabeli C grupe. Izabranici Igora Kolakovića vraćaju se iz Atine sa dva boda, sa gostovanja Olimpijakosu, gde su ostvarili trijumf posle pet dugih setova.
Ekipa s Bleda je slomila otpor crveno-belih iz Pireja u četvrtom setu. Olimpijakos je vodio u finišu ovog dela igre 24:22, ali je tim srpskih internacionalca načinio preokret, dobio tu deonicu na razliku. Peti set su rutinski rešili u svoju korist.

Debi u elitnom klupskom takmičenju je imao Uroš Kovačević (na slici, 8 poena, 18-8, 1 gr, 4 izbl, 28 prijema, 2 gr), ušao je u igru u prvom setu i odigrao meč do kraja.

Milan Rašić je pružio dobru partiju (13 poena, 14-7, 1 izbl, 5 bl, 1 as, 2 sg), četiri seta odirao...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.