De Bur uvrstio Živkovića u tim Ajaksa za najbitniji meč polusezone

Izvor: MozzartSport.com, 09.Dec.2014, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Bur uvrstio Živkovića u tim Ajaksa za najbitniji meč polusezone

Mladi ofanzivni fudbaler jedan od aduta Kopljanika u utakmici Lige šampiona sa APOEL-om

Konačno dobre vesti za Rišaira Živkovića, mladi igrač Ajaksa je prethodnog meseca bio u žiži javnosti zbog problema koje je napravio dok je bio sa omladinskom reprezentacijom Holandije, a čak je i trener Kopljanika Frank de Bur odlučio da ga kazni.

Ofanzivac ipak nije u nemilosti stručnjaka, a De Bur je to i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pokazao pošto je uvrstio Živkovića u tim za odlučujući meč Lige šampiona protiv APOEL-a u sredu. Kopljanici nemaju šansu da izbore plasman u drugi deo takmičenja, ali sa Kipranima vode direktan duel za mesto u Ligi Evrope i to je verovatno i najvažniji meč holandskog tima ove polusezone.

Tinejdžer je dobio šansu zbog povrede Kolbejna Sigtorsona, a i zato što je impresionirao u prošlom meču drugog tima Ajaksa kada je postigao dva gola u pobedi protiv Valvajka – 3:2.

De Bur je uvrstio još dvojicu mladih igrača u tim – Rihdelija Bazoera i Kvinsija Meniga.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.