Izvor: HotSport.rs, 27.Jul.2016, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI JE TO PAMETAN IZBOR? Nikola Milutinov odlučio gde će nastaviti karijeru (FOTO)

Perspektivni srpski centar Nikola Milutinov doneo je odluku u nastavku svoje karijere.

Nikola Milutinov ovog leta bio je u centru pažnje zbog otkaza koji je uručio selektoru nacionalnog tima Srbije Aleksandru Đorđeviću. Igrao je Letnju ligu u SAD što je bio pravi razlog zbog kog se povukao iz reprezentacije.
Međutim, u isto vreme bio je na radaru i Crvene zvezde, što je i sam trener šampiona Srbije Dejan Radonjić potvrdio, ali definitivno >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << bivši centar Partizana ove sezone neće obući Zvezdin dres.
Naime, Nikola Milutinov je, prema saznanjima ‘Eurohupsa’, odlučio da ostane u Olimpijakosu gde je dobio prednost u odnosu na domaćeg centra Vasilisa Kavadasa.
#Euroleague @olympiacosbc keeps @NMilutinov, the roster of the Reds is closed https://t.co/AYSXJhKMXP pic.twitter.com/Toge0BAjVW
— Eurohoops.net (@Eurohoopsnet) July 26, 2016

The post DA LI JE TO PAMETAN IZBOR? Nikola Milutinov odlučio gde će nastaviti karijeru (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.