Čubrilo ili Stefanović u Partizanu

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Jun.2011, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čubrilo ili Stefanović u Partizanu

Partizan, koji će naredne sezone debitovati u Ligi šampiona, za sada ima samo jednog dizača pod ugovorom. Radi se u Urošu Bulatoviću, pa crno-beli tragaju za još jednim pojačanjem na ovoj poziciji.

Na meti su između ostalog i nekadašnji juniorski reprezentativci, Nemanja Stefanović i Luka Čubrilo. Stefanoviću je istekao ugovor sa Crvenom zvezdom, ali kako sada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << stvari stoje, on bi karijeru mogao da nastavi u Švajcarskoj. Postoji mogućnost da Partizan angažuje Luku Čubrila, kojem je takođe istekao ugovor sa Vojvodinom.
U Partizanu je ugovor istekao i liberu Ivanu Iliću, pa je pitanje hoće li i na ovoj poziciji crno-beli morati da potraže novog igrača, ili će Ilić produžiti ugovor.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Žarko Kisić u Salonitu

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Jun.2011, 12:10

Partizan je ostao bez prvog dizača. Šampionski tim je napustio Žarko Kisić, kome je istekao ugovor. Nekadašnji prvotimac Vojvodine i Partizana, sa kojima je osvojio i titulu, karijeru će nastaviti u slovenačkom Salonitu.. . Ekipa iz gradića Anhova je po rejtingu druga slovenačka ekipa, iako...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.