Bundesligaši, nebitni ste, Levandovski je ZVEZDA! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Sep.2015, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bundesligaši, nebitni ste, Levandovski je ZVEZDA! (video)

Levandovski je za samo devet minuta odradio nešto neverovatno, postigao je 5 golova i ušao u istoriju Bundeslige i svetskog fudbala.

Četiri utakmice su odigrane danas u okviru Bundeslige, najzanimljivija je bila između učesnika Lige šampiona, Bajerna i Volfsburga.

Volgsburg je golom Kaliđurija vodio sa 1:0 nakon prvog poluvremena, imali su i neverovatnu priliku da i po drugi put savladaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << golmana Manuela Nojera koji je napravio katastrofalnu grešku kada je napustio svoj gol, ali je ostalo samo 1:0 za Volfsburg.

U drugom poluvremenu desilo se čudo, nešto što nikada niste videli u istoriji fudbala. Barem ovog profesionalnog.

Robert Levandovski je postigao 5 golova za 9 minuta. OVDE možete pročitati nešto više o tome.

Fudbaleri Volfsburga nisu bili svesni šta ih je snašlo, Bajern je mogao i do ubedljivije pobede u nastavku, ali se to nije desilo.

Volfsburg je Levandovski prosto "počistio" sa terena.

Golovi OVDE.

Miloš Jojić je ponovo sa klupe gledao poraz svog tima, ovoga puta od Herte. Ibišević i Baumjohan su bili strelci za Hertu koja je slavila sa 2:0.

Darmštat je pobedio Verder iz Bremena sa 2:1. Vagner je postigao oba gola za Darmštat, dok je jedini strelac za goste bio Johanson.

Hamburg je osvojio sva tri boda, vezao je dve pobede, a pobedu protiv Ingolštata doneo je Gregorišč pred sam kraj meča. Gojko Kačar je odigrao čitav meč.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.