Gvardiola očima ne veruje! Levandovski kao sa druge planete! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Sep.2015, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola očima ne veruje! Levandovski kao sa druge planete! (video)

Ako ne gledate utakmicu između Bajerna i Volsfburga, niste ni svesni šta propuštate! Čudo neviđeno!

Robert Levandovski večeras ulazi u istoriju fudbala! Ovakav golgeterski podvig se gotovo ne pamti! Pet golova u razmaku od samo osam minuta, a još je prvo poluvreme presedeo na klupi! On je tako postao prvi rezervista u istoriji Bundeslige koji je na jednoj utakmici postigao 5 golova.

Opširnije o fudbalskoj temi večeri čitajte OVDE, a u prilogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pogledajte i kako je trener Bajerna Pep Gvardiola propratio peti, ujedno i najlepši gol svog napadača, za vođstvo od 5-1 protiv Vofsburga!

Pogledajte, neverica...

Pep Guardiola's reaction to @lewy_official's fifth goal for @FCBayernEN says it all! Stunning. https://t.co/dAbOtBx8Z4

— BT Sport Football (@btsportfootball) September 22, 2015

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

REKORDI, REKORDI, REKORDI: Ko su najbolji strelci u najjačim ligama; koga je sve premašio Leva; ko je naj sasvim, potpuno sasvim najbolji dasa?

Izvor: MozzartSport.com, 22.Sep.2015

Robert Levandovski naterao nas je da malo začeprkamo po arhivi i evo šta smo sve pronašli....Čudesni Robert Levandovski oborio je večeras nekoliko rekorda Bundeslige! Za one koji ne znaju, a verujemo da takvih nema, ili da ih je bar jako malo, poljski golgeter postigao je pet golova u derbiju 6....

Nastavak na MozzartSport.com...

Nikada niko kao Robert Levandovski!

Izvor: RTS, 23.Sep.2015, 11:46

Ono što je Robert Levandovski uradio protiv Volfsburga je, prosto i jednostavno, neverovatno. Još važnije, neviđeno je. Poljak je postigao najbržih pet golova u istoriji neke od četiri najjače lige Evrope. Isto tako, prvi je rezervista koji je postigao pet golova na jednom meču. Njegovi...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.