Budućnost vratila Bulatovićevu

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Mar.2014, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budućnost vratila Bulatovićevu

Sa evropskom krunom napustila je Podgoricu, igrala je godinu dana za rumunski Olčim, ovu sezonu nastupa za mađarski Đer, a narednu će Katarina Bulatović ponovo nositi dres Budućnosti.
Kragujevčanka se posle dve godine odlučila na povratak, nema sumnje da će sa njom iovako moćna Budućnost biti još jača, ponovo jurišati na tron Starog kontinenta, ili ga možda i braniti, pošto ove sezone učestvuje na prvom fajlan foru >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Lige šampiona i u prilici je da osvoji pehar.
Isto može i Katarina, pošto i Đer igra u polufinalu.
- Vraćam se kući – navela je crnogorska reprezentativka. – Drago mi je što ću se ponovo rame uz rame boriti sa devojkama sa kojima sam već ostvarila najveće uspehe, kako na klupskom, tako i na reprezentativnom nivou. Verujem da ću se u Budućnost vratiti sa trofejom Lige šampiona. Pored sportskih postoje i privatni razlozi zbog kojih sam rešila da se vratim u Podgoricu. Sa nestrpljenjem čekam povratak i novu sezonu u kojoj imamo velike ambicije - navodi Katarina, koja je u klub prvi put došla 2007. iz danskog Slagelsa.
Budućnost je ranije produžila ugovore sa reprezentativkom Srbije i najboljim pivotom sveta Draganom Cvijić, Rumunkom Kristinom Neagu i Suzanom Lazović.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.