Brković: Još prikupljamo iskustvo u Ligi šampiona

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Feb.2013, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brković: Još prikupljamo iskustvo u Ligi šampiona

Trener Partizana Aleksandar Brković izjavio je u Beogradu da je zadovoljan kako je njegova ekipa igrala sa Flensburgom, jer još „prikuplja iskustvo” u Ligi šampiona.
Partizan je izgubio od Flensburga sa 23:31 (13:17), u osmom kolu takmičenja u Grupi A Lige šampiona. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal <<
U principu smo zadovoljni, osim visokog poraza. Mogli smo i bolje da prođemo, jer smo u jednom delu utakmice pokazali da možemo ravnopravno da igramo sa njima – rekao je Brković agenciji Beta.
On je objasnio da su iskusni rukometaši Flensburga znali da kazne svaku grešku protivnika.
Znali su da nas kazne i da posle naše greške naprave seriju od tri, četiri gola. Još skupljamo iskustvo u ovom takmičenju – rekao je Brković.
Naredni meč Partizan će igrati za osam dana u Nišu sa Hamburgom.
Mi kod kuće, pred našum navijačima imamo obavezu da uvek idemo na pobedu. Prvi meč u Hamburgu smo odigrali slabo i izgubili sa šest razlike. Videćemo kako će sada biti – rekao je Brković.
Partizan je poslednji u Grupi A sa jednom pobedom i sedam poraza.
Foto: V. Marković

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brković: Prikupljamo iskustvo

Izvor: B92, 08.Feb.2013

Trener PartizanaAleksandar Brković izjavio je da je zadovoljan kako je njegova ekipa igrala sa Flensburgom, jer još "prikuplja iskustvo" u Ligi šampiona...Partizan je izgubio od Flensburga sa 23:31 (13:17), u osmom kolu takmičenja u Grupi A Lige šampiona..."U principu smo zadovoljni, osim visokog...

Nastavak na B92...

Brković: Još prikupljamo iskustvo u Ligi šampiona

Izvor: Vesti-online.com, 08.Feb.2013

Trener rukometaša Partizana Aleksandar Brković izjavio je da je zadovoljan kako je njegova ekipa igrala sa Flensburgom, jer još "prikuplja iskustvo" u Ligi šampiona...Trener rukometaša Partizana - Aleksandar Brković.. ..Partizan je juče izgubio od Flensburga sa 23:31 (13:17), u osmom kolu takmičenja...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.