Božićna insajderska bomba, Sančez za drim tim u januaru, ovo je cena!

Izvor: Sportske.net, 25.Dec.2017, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božićna insajderska "bomba", Sančez za "drim tim" u januaru, ovo je cena!

Sa ostrva stižu najsvežije informacije.

Dejli mejl je danas ekskluzivno preneo da je Arsenal sada spreman da proda Aleksisa Sančeza u zimskom prelaznom roku!

Navodno, čelnici Arsenala sada nisu zadovoljni Sančezovim partijama i zalaganjem, svesni su da Čileanac nije na nivou prethodnih sezona, a januar je poslednji voz za zaradu od njegove prodaje.

Dejli mejl tvrdi da je Arsenal sada spreman da prihvati ponudu od 40 miliona evra u januaru, Siti je spreman >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da plati, jer Sančez može mnogo da donese i u Ligi šampiona.

S druge strane, Čileancu se možda sada više isplati da sačeka leto i da ode kao slobodan igrač, jer u tom slučaju može da traži veća primanja kao igrač koji je stigao bez obeštećenja.

Arsenalov je najveći problem što ne može da spreči Sančezov odlazak u redove velikog rivala iz Mančestera, pa je logično rešenje pomiritei se sa tim i uzeti 40 miliona evra.

U ovom trenutku, deluje da ne postoji druga destinacija za Sančeza, jer je PSŽ doveo Nejmara i Mbapea i praktično odustao još letos, dok se drugi klubovi nisu ni pominjali poslednjih nedelja.

Pep Gvardiola trlja ruke, Sančeza vidi kao najisturenijeg igrača, a to bi značilo i da bi Serhio Aguero zaista mogao da ode u Real Madrid.

U svakom slučaju, očekuje nas veoma uzbudljiv zimski prelazni rok, a moguć je i ovaj efekat domina, Sančez u Sitiju, Aguero u Realu, a šta će onda Arsenal?

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.