Musa Dembele se vraća u Premijer ligu Engleske za 20 miliona evra!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2017, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Musa Dembele se vraća u Premijer ligu Engleske za 20 miliona evra!

Dao 40 golova za dve sezone u Seltiku.

Engleski premijerligaš Brajton dobiće veliko pojačanje jer je Seltik prihvatio ponudu od 20 miliona evra za najboljeg strelca Musu Dembelea, javlja Skaj Sport. Transfer dve strane je ugovoren, a preostalo je samo Dembele da potpiše i vrati se u engleski fudbal posle samo 18 meseci otkad je prešao iz Fulama u Glazgov.

Dembele je "eksplodirao" u Seltiku i dao 40 golova na 67 utakmica u svim takmičenjima, računajući šest za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dve sezone u Ligi šampiona. Čak osam godina proveo je u omladinskoj školi Pari Sen Žermena, ali priliku da debituje u seniorskom fudbalu dobio je u Fulamu čiji je član bio tri sezone.

If you're disappointed with your Christmas presents then remember that there are kids out there who opened a 'Dembele 10' Celtic shirt this morning pic.twitter.com/A9oWdeVTJa

— ODDSbible (@ODDSbible) December 25, 2017

Ovaj 21-godišnji fudbaler odigrao je 10 mečeva za mladu reprezentaciju Francuske i postigao sedam golova.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.