Izvor: RTS, 28.Jul.2021, 08:47

Borba za Ligu šampiona, Zvezda juri prednost Kairata

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Kairat u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. U prvom meču u Kazahstanu, Kairrat je odneo pobedu 2:1. Utakmica na stadionu "Rajko Mitić" počinje od 20:30 uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a. Kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Prvi meč završen je pobedom kazahstanskog tima sa 2:1, a trener >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Crvene zvezde Dejan Stanković ističe da će njegov tim u revanšu pobedom tražiti prolaz.

Crveno-beli i Kairat su se do sada sastajali dva puta u dvomeč dielima i rezultat je nerešem.
Prvi dvomeč sa ovim timom crveno-beli su odigrali u sezoni 2002/2003, a ukupan rezultat je bio 5:0. U prvom susretu Zvezda je na gostovanju slavila sa 2:0, a u revanšu na svom terenu bila ubedljiva sa 3:0.
Drugi susret između Zvezde i Kairata je odigran 2015. godine, a slavio je tim iz Kazahstana ukupnim rezultatom 4:1.
Odlučujuća utakmica Crvene zvezde i Kairata u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona počinje od 20:30 uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POZNATE SU KVOTE ZA MEČ ZVEZDE I KAIRATA: Evo gde možete gledati direktan prenos!

Izvor: HotSport.rs, 28.Jul.2021

Crveno-beli su favoriti. Fudbaleri Crvene zvezde će večeras od 20.30 odigrati revanš meč sa Kairatom. Kazahstanci su slavili kući sa 2:1, ali će na ovom susretu biti poprilično oslabljeni neigranjem bitnih fudbalera. Naime, prvo se u domaćim medijima pojavila informacija da su 4 fudbalera pozitivna...

Nastavak na HotSport.rs...

ZVEZDA IMA IMPERATIV POBEDE: Dioni predvodi napad, Falko u startnih 11!

Izvor: HotSport.rs, 28.Jul.2021

Crvena zvezda u najjačem sastavu protiv Kairata. Zvezda večaras dočekuje ekipu Kairata u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Crveno beli moraju večeras da pobede sa dva gola razlike ukoliko žele da se plasiraju u narednu rundu jer se od ove sezone gol u gostima ne računa....

Nastavak na HotSport.rs...

Zvezda deklasirala Kairat – nastavlja put ka Ligi šampiona

Izvor: B92, 28.Jul.2021

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Kairat 5:0 (3:0) u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, čime su obezbedili plasman u treću rundu...Crvena zvezda nadoknadila je minus iz Kazahstana (1:2) i sjajnom igrom deklasirala Kairat na svom terenu. U trećem kolu igraće protiv Šerifa...

Nastavak na B92...

KATAI DOVEO MARAKANU DO USIJANJA! Ovako je Zvezda anulirala prednost Kairata VIDEO

Izvor: Kurir, 28.Jul.2021

Fudbaleri Crvene zvezde su za devet minuta revanša sa Kairatom u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Nastavak na Kurir...

Magiko Katai srušio Kairat: Zvezda ide na Šerif

Izvor: N1 televizija, 28.Jul.2021

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Kairata i na taj način obezbedili plasman u treće kolo, ali i sigurnu jesen u Evropi.

Nastavak na N1 televizija...

ZVEZDA JEDNAKO REZULTAT, PRITISAK TE ČINI JAČIM! Stanković: Nisam prestao da verujem u ove momke!

Izvor: Kurir, 28.Jul.2021

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da nije sumnjao u svoje fudbalere i čestitao im je pobedu nad Kairatom.

Nastavak na Kurir...

UEFA odredila termine za mečeve Zvezde i Šerifa

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jul.2021, 08:45

Prvi već za pet dana u Beogradu....Kairat je Zvezdina prošlost, Šerif je ono što dolazi. Srpski prvak ukrstiće koplja s moldavskim timom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a iz Evropske kuće fudbala stigle su informacije vezane za precizne termine oba meča...Prvi će biti odigran...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.