Zvezda deklasirala Kairat za plasman u treće kolo kvalifikacija za LŠ

Izvor: Beta, 28.Jul.2021, 22:47

Zvezda deklasirala Kairat za plasman u treće kolo kvalifikacija za LŠ

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su večeras ubedljivo sa 5:0 pobedili Kairat.Zvezda je tako na svom stadionu nadoknadila zaostatak iz prve utakmice, u kojoj je prošle nedelje izgubila sa 2:1 u Kazahstanu.Dvostruki strelac bio je Aleksandar Katai, dok su po gol još dali Lois Dioni, Mirko Ivanić i Filipo Falko.Utakmicu na stadionu "Rajko Mitić" gledala su samo deca, koje je bilo oko 20 hiljada.Zvezda će u narednom kolu igrati protiv moldavskog Šerifa iz Tiraspolja.Srpski šampion je pobedom nad Kairatom obezbedio grupnu fazu u Evropi.Boriće se i dalje za Ligu šampiona, a alternativa su joj prvo Liga Evropa, i na kraju Liga konferencija.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivanić: Puno mi je srce; Katai: Perfektno

Izvor: B92, 28.Jul.2021

Fudbaleri Crvene zvezde Mirko Ivanić i Aleksandar Katai bili su zadovoljni nakon pobede nad Kairatom...Zvezda je deklasirala kazahstansku ekipu 5:0 u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona...Katai je bio dvostruki strelac, a upisao se i Mirko Ivanić..."Puno mi je srce kada vidim...

Nastavak na B92...

Zvezda deklasirala Kairat za plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona

Izvor: Radio 021, 28.Jul.2021

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su večeras ubedljivo sa 5:0 pobedili Kairat.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.