Izvor: RTS, 29.Jul.2021, 07:16

Stanković posle ”petarde”: Možda je neko sumnjao, ali ja nisam

Trener srpskog šamopiona Crvene zvezde Dejan Stanković bio je izuzetno zadovoljan posle ubedljive pobede protiv Kairata (5:0) u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.
Igrači najtrofejnijeg srpskog kluba su deklasirali Kairat sa 5:0 i izborili prolaz u treću rundu kvalifikacija, i to nakon poraza u Kazahstanu u prvom meču od 2:1.

"Tim je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bio fenomenalan, ponosan što nosi ovaj dres. Nijednog trenutka nisam prestao da verujem u ove momke, jer znam ko su i šta su i da će da urade šta treba”, rekao je Stanković.
”Neko je možda sumnjao, ali ja nisam. Ponosan na ovaj klub, igrače, navijače mlade i starije i idemo dalje", dodao je trener crveno-belih neposredno posle meča.
On je govorio i o velikom pritisku koji se stvorio u javnosti uoči revanša. 
"Svestan sam pritiska, da nisam ne bih nikad ni dolazio u Zvezdu. Kad imam ovakve momke, stvarno sam miran. To što se kreira okolo, to je normalno. Zvezda je veliki klub, najveći kod nas, normalno je da se uzburka, ali zato sam tražio revanš. Ako se možda i pogreši, da ispravimo. Tako je i bilo", poručio je Stanković.
On je na kraju pohvalio i publiku, odnosno decu koja su na najvećem srpskom stadionu napravila sjajnu i veoma bučnu atmosferu. 
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.