Fudbaleri Partizana otputovali u Slovačku; Pantić i Jović: Imamo jasan cilj, na nama je sve

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jul.2021, 11:01

Fudbaleri Partizana otputovali u Slovačku; Pantić i Jović: Imamo jasan cilj, na nama je sve

Fudbaleri Partizana otputovali su danas u Slovačku, gde ih sutra od 20.45 sati očekuje revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Dunajske Strede.

Crno-beli su otputovali čarter letom od Beograda do Bratislave, a potom će autobusom do mesta Šamorin u Slovačkoj.

Na spisku trenera Aleksandra Stanojevića nalazi se 23 igrača, među kojima je i Ðorđe Mihajlović, golman omladinske selekcije FK Partizan.

Put Slovačke su krenuli: >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović, Ðorđe Mihajlović, Aleksandar Lutovac, Igor Vujačić, Bojan Ostojić, Siniša Saničanin, Rajko Brežančić, Slobodan Urošević, Aleksandar Šćekić, Miloš Jojić, Saša Zđelar, Milan Smiljanić, Lazar Pavlović, Nemanja Jović, Danilo Pantić, Samed Baždar, Bibars Natho, Lazar Marković, Mateja Ðorđević, Marko Milovanović, Filip Holender i Rikardo Gomeš.

Prvi meč u Beogradu završen je pobedom Partizana 1:0.

Pantić: Imamo jasan cilj; Jović: Na nama je sve

Fudbaleri Partizana Danilo Pantić i Nemanja Jović veruje u prolaz tima u narednu rundu kvalifikacija za Ligu konferencija.

"Imamo jasan cilj, a to je prolazak u narednu fazu. Sigruni smo u to, verujemo da ćemo proći dalje. Oni su mlada i kvalitetna ekipa, koja igra dobra fudbal, ali mislim da je iskustvo na našoj strani. Mislim da to može da odigra veliku ulogu u utakmici. Biće drugačija utakmca nego u Begradu. Igraju na domaćem terenu, izaćhi hrabrije, a mi ćemo im odgovoriti istom merom", rekao je Pantić za TV Partizan.

Mladi Nemanja Jović ističe da je kvalitetan napada prednost u odnosu na rivala.

"Dobili smo ih 1:0, znamo cilj, to je da ih dobijemo i tamo. Žao mi je što sam propustio tu šansu u drugom poluvremenu, nadam se da ću u Slovačkoj da ih iskoristim. Naša prednost je kvalitet u napadu, sada moramo da uđemo bolje u utakmicu nego u Beogradu. Na nama je sve", pročio je Jović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.