Bizarno, za sahranu je rano, Kontea čeka posao u Engleskoj?

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2020, 10:24

Bizarno, "za sahranu je rano", Kontea čeka posao u Engleskoj?

Inter će danas predstaviti izveštaj i novi veliki gubitak, ali je to dobra vest za njihovog trenera.

Kako sad stoje stvari Antonio Konte je siguran. Makar još neko vreme.

Italijanski mediji se bave trenerom Intera čije su brojke u Ligi šampiona očajne. Ako se gleda samo to takmičenje on ima najgori rezultat od svih trenera slavnog kluba.

Danas će Inter na skupštini akcionara usvojiti završni izveštaj za prošlu sezonu, u gubitku su 100 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << evra. To je dobra vest za Kontea, jer klub sebi ne može da priušti da ga smeni i da dovede Alegrija, oni će do leta plaćati i Lućana Spaletija.

Zbog tih 12 miliona po sezoni jasno je da je trener siguran mada bi u slučaju da se loši rezultati nastave sigurno bio smenjen, bez obzira na sve.

U svlačionici posle meča sa Realom, Konte je rekao igračima da je poraz težak, ali da moraju da dignu glavu, da sezona nije završena da moraju da se bore za titulu i eventualno naprave nešto u LE, ako završe kao treći u grupi.

"Za sahranu je rano", na pomalo bizaran način zaključuje "Korijere delo Sport".

Inače, čak i ako bude smenjen, priča se da bi Konte sedeo besposlen samo do leta. Navodno bi mogao da se vrati u PL, mediji tvrde da je jedan od kandidata za klupu Junajteda, ako Solskjer bude smenjen. Postoji neki otpor prema Poketinu unutar kluba, a računa se da bi Konte kao brzi pobednik što jeste uradio u prvim sezonama u Čelsiju i Juventusu mogao da stabilizuje tim.

Ipak, to su samo nagađanja, on je "Telegrafu" rekao da je počeo projekat u Interu i da namerava da ga završi. Jasno, ako mu klub bude dozvolio...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.