Izvor: RTS, 27.Nov.2020, 09:58

Antonio Konte razmišlja o smeni

Trener Intera Antonio Konte na špekulacije medija da tim radi na njegovoj smeni izrazio poverenje u igrače i očekuje još mnogo rada do Božića.
Fudbaleri Intera poraženi su na svom terenu od Reala sa 2:0 u poslednjem meču Lige šampiona i na poslednjem su mestu u grupi, a u medijima su se pojavile tvrdnje da pojedini igrači rade protiv Kontea što je on odlučno demantovao.

„Ako do Božića budem smenjen, to će biti samo zato >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << što nisam zaslužio poverenje, a ne zato što mi eventualno neko od igrača radi iza leđa. To su gluposti. Ima još mnogo posla da se uradi i videćemo kako će to izgledati do Božića.", rekao je Konte.
Tim Intera je ove sezone ostvario mnogo manje uspeha nego prošle i na domaćem i na međunarodnom terenu.
U Seriji A su trenutno na petom mestu sa pet bodova manje od gradskog rivala Milana, koji je prvi na tabeli.
U Ligi šampiona su poslednji u grupi i dva kola pre kraja šanse su im svedene na matematičku kombinatoriku da bi mogli obezbediti bolju poziciju.
Drugoplasirani Real mu beži pet, a prvoplasirana Borusija iz Menhengladbaha šest bodova i jedina šansa da na kraju prezimi u Ligi šampiona je da dobije Borusiju u Menhengladbahu i Šahtjor u Milanu, a da Borusija izgubi taj meč od Intera i u Madridu od Reala. 
Ili da Inter zabeleži obe pobede, a Real u naredna dva meča protiv Šahtjora u Ukrajini i Borusije u Madridu oba poraza.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.