Bikini statistika - Borjan najbolji golman Lige šampiona

Izvor: Vesti-online.com, 14.Dec.2018, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bikini statistika" - Borjan najbolji golman Lige šampiona

Čuvar mreže Crvene zvezde Milan Borjan nauspešniji je golman grupne faze Lige šampiona na osnovu "super odbrana" prema statistici specijalizovanog "InStata".

Kanadski fudbalski reprezentativac prosečno je po meču u elitnom takmičenju imao tri odbrane iz najboljih šansi rivala u grupi - Pari Sen Žermena, Napolija i Liverpula.

Protivnici crveno-belih su na šest utakmica čak 63 puta šutirali u okvir gola Borjana, što učinku golmana prvaka Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dodatno dobija na značaju, posebno jer je dva puta sačuvao mrežu (Napoli 0:0 i Liverpul 2:0 u Beogradu).

Gol-razlika crveno-belih je na kraju grupne faze bila 5:17, primili su deset golova od PSŽ-a, četiri na gostovanju Liverpulu i tri od Napolija na "San Paolu".

Borjan je iza sebe ostavio čuvara mreže PSV-a Jeroena Zuta (2,3 "super odbrane") i Samira Handanovića iz Intera.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

ČUDESNI ČUVAR MREŽE CRVENE ZVEZDE: Milan Borjan najbolji golman Lige šampiona! (FOTO)

Izvor: Kurir, 14.Dec.2018

Milan Borjan iz Crvene zvezde je najbolji golman dosadašnjeg dela Lige šampiona!

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.