Bez iznenađenja u Minhenu  Bajern u polufinalu Lige šampiona

Izvor: B92, 11.Apr.2018, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez iznenađenja u Minhenu " Bajern u polufinalu Lige šampiona

Fudbaleri minhenskog Bajerna nisu dozvolili senzaciju i remijem bez golova na svom terenu sa Seviljom obezbedili plasman u polufinale Lige šampiona (0:0).

Bajern je nakon trijumfa u Sevilji od 2:1 uspeo da sačuva prednost i pridruži se Liverpulu, Romi i Real Madridu.

Bavarci nisu toliko rutinski prošli koliko rezultat pokazuje, Andalužani su prikazali odličnu igru u oba susreta, ali će ekipa Jupa Hajnkesa biti na žrebu u Nionu u petak od 13 časova po srednjoevropskom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vremenu.

Revanš na ‘Alijanc areni’ nije doneo previše zanimljivu utakmicu, već rovovsku borbu dva tima i dosta prekida.

Prvo poluvreme donelo nam je igru između dva kaznena prostora, Bajern je obično pokušavao da probije po bokovima, ali Arjen Roben i Frank Riberi nisu bili dovoljno koncentrisani u završnici. S druge strane, izabranici Vinčenca Montele su imali nekoliko poluprilika, a najbolju je u tom delu propustio Sarabija.

Nije se mnogo promenila situacija ni u drugih 45 minuta, ali je sve moglo da bude drugačije posle sata igre, da je Korea imao malo više sreće. Banega je odlično izveo prekid, napadač gostiju bio najviši u skoku, ali je njegov udarac glavom završio na prečki.

Od tog trenutka gledali smo više oštrih startova nego zrelih prilika, Korea je do kraja zaradio i crveni karton, dok su mreže mirovale i Bajern je otišao dalje.

Izgleda da je Jup Hajnkes talija za bavarskog giganta – nakon sušne evropske ere Pepa Gvardiole, Bajern ponovo ima šansu da se bori za trofej, baš kao kada je trener bio 72-godišnji Nemac.

Live blog sa utakmice Bajern Minhen – Sevilja možete pogledati OVDE.

U drugoj utakmici sastali su se Real Madrid – Juventus.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.