Izvor: RTS, 08.Avg.2020, 09:08

Barselona i Napoli na RTS-u traže kartu za Lisabon, Bajernova rutina protiv Čelsija

Utakmicama Barselona – Napoli i Bajern Minhen – Čelsi biće kompletiran prvi deo nokaut faze Lige šampiona i dobićemo poslednje učesnike Fajnal-ejta u Lisabonu. Bavarci su blizu da se plasiraju dalje jer imaju velikih 3:0 iz prvog meča u Londonu, dok će Barsa i Napoli voditi veliku borbu nakon 1:1 u Napulju. Oba duela počinju od 21 sat, a direktan prenos sa "Kamp Noua" moći ćete da pratite na Prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << programu RTS-a, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), a tok meča i kretanje rezultata na našem portalu.
Nakon spektakularnih mečeva u petak, posle kojih su dalje prošli Mančester siti i Olimpik Lion, ostala su još samo dva upražnjena mesta u Lisabonu.

Tamo su još Pari Sen Žermen, Atalanta, Atletiko Madrid i Lajpcig, a priključiće im se još pobednici večerašnjih okršaja.
Bajern je prvi favorit za osvajanje Lige šampiona, odličnu formu prikazao je i posle pauze zbog koronavirusa, osvoji titulu u Nemačkoj, pa se očekuje da lako odbrani 3:0 sa "Stamford Bridža".
S druge strane, u duelu Barselone i Napolija će domaćini biti favoriti, ali ne tako izraziti kao što bi to bio slučaj prethodnih godina.
"Blaugrana" je posustala nakon povratka fudbala, doživela drastičan pad i omogućila Real Madridu da osvoji trofej u La Ligi. Ispali su Katalonci i iz Kupa kralja, pa je atmosfera u Barseloni poprilično poljuljana, o čemu svedoči i izjava Lionela Mesija da je ekipa slaba.
Problem će biti i odsustvo nekoliko igrača – Usman Dembele, Samjuel Umtiti i Arturo Vidal neće igrati, dok su pod znakom pitanja Serđo Buskets, Klemon Lengle i Antoan Grizman, ali se očekuje da francuski reprezentativci budu u sastavu.
U ekipi Đenara Gatuza neće biti Kostasa Manolasa, nije poznato da li će Nikola Maksimović biti spreman da nastupi, ali se Napolitanci nadaju povratku povređenog kapitena i najboljeg igrača Lorenca Insinjea.
Oba duela počinju od 21 sat, a direktan prenos sa "Kamp Noua" moći ćete da pratite na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), a tok meča i kretanje rezultata na našem portalu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.