Bamberg se pojačao pred nastavak sezone! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Dec.2016, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bamberg se pojačao pred nastavak sezone! (video)

Ekipa Broze Bamberga angažovala je kombo beka pred nastavak sezone, potpisan je ugovor na dva meseca.

Američki košarkaš Džerel Meknil je novo pojačanje nemačkog šampiona.

Ovaj 29-godišnji košarkaš rodom iz Čikaga je imao odlično koledž karijeru, a profesionanlu je počeo u Belgiji, kako nije uspeo da se izbori za ugovor u NBA.

Dugo je lutao, pokušavao da pronađe angažman u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << najjačoj svetskoj ligi, ali mu to nije polazilo za rukom.

Bio je član Sansa 2015. godine, debitovao je u njihvom dresu u NBA ligi, ali nije ostavio veći utisak.

Minule sezone je konačno pokazao šta zna, ali u Evropi, kako je bio više nego solidan u dreso grčkog Arisa. U solunskoj ekipi, u proseku je upisivao 14,1 poena uz 3,9 skokva, 2,7 asistencija i 1,1 ukradenu loptu po utakmici u grčkom šampionatu. Odigrao je i 16 utakmica u Evrokupu gde je takođe imao odličnu statistiku, u proseku je beležio 14,4 poena, 4,3 skoka, 2,2 asistencije i 1,6 ukradenu loptu po utakmici.

Sada će imati priliku da se dokaže i u Evroligi, sa Bambergom je potpisao dvomesečni ugovor sa mogućnošću produžetka saradnje do kraja tekuće sezone.


Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   NBA

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.