Bajern sa penala srušio CSKA i postao deo istorije Lige šampiona (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Sep.2014, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajern sa penala srušio CSKA i postao deo istorije Lige šampiona (FOTO) (VIDEO)

Bavarci postali četvrti tim u LŠ koji su upisali 100 pobeda * Stradao je CSKA golom Milera iz penala u 22. minutu

Gostovanje u Moskvi zauvek će ostati upamćeno u istoriji Bajerna iz Minhena koji je pobedom protiv CSKA postao četvrti klub sa 100 pobeda u Ligi šampiona. Najzaslužniji za drugi trijumf Bavaraca u grupi E bio je Tomas Miler, golom iz penala sredinom prvog poluvremena – 1:0 (1:0).
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
Bio je to ukupno 22. gol Milera u najelitnijem fudbalskom takmičenju, a za penal u 22. minutu najzaslužniji je Mario Gece. Nemački reprezentativca napravio je malu pometnu u kaznenom prostoru domaćeg tima, a Fernandes je bio sporiji od lopte, tako da za sudiju nije bilo dileme.

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

Čitav meč za Armejce odigrao je reprezentativac Srbije Zoran Tošić, a imao je i dve dobre prilike. Prvu nakon isteka pola sata vremena igre, a drugu u 57. minutu. Šanse za CSKA imali su i Musa i Eremenko, ali je Nojer sačuvao svoju mrežu. Šesti bod za Bavarce, dpok je domaći tim ostao bez bodova.

Grupa E

CSKA – Bajern 0:1

(Miler 22)

Mančester Siti – Roma 20.45

Grupa F

PSŽ – Barselona 20.45

APOEL – Ajaks 20.45

Grupa G

Sporting – Čelsi 20.45

Šalke – Maribor 20.45

Grupa H

BATE – Atletik Bilbao 20.45

Šahtjor – Porto 20.45
Pogledaj vesti o: Moskva,   Fudbal

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bajern ušao u "klub 100": Tošić i "armija" nemoćni pred Bavarcima

Izvor: Blic, 30.Sep.2014

Fudbaleri Bajerna otvorili su drugo kolo Lige šampiona pobedom nad moskovskim CSKA u gostima sa 0:1 i došli do jubilarnog, 100. trijumfa u elitnom takmičenju...Bavarci su opravdali ulogu favorita u D grupi, iako su "armejci" pružili dostojan otpor pred praznim tribinama Himki arene, pošto CSKA igra...

Nastavak na Blic...

Miler: Moskovljani su nezgodna ekipa, najbitnija je pobeda na strani

Izvor: Blic, 30.Sep.2014

Fudbaleri Bajerna su u drugom kolu grupe E Lige šampiona savladali CSKA iz Moskve sa 1:0, a jedini strelac na meču bio je napadač Bavaraca Tomas Miler, koji je zadovoljan trijumfom na strani..."Nije bilo lako, ali je bitno što smo pobedili. I pored toga što je bilo samo 1:0, imali smo dosta prilika...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.