Bajern dva meča bez Lama

Izvor: B92, 28.Nov.2013, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajern dva meča bez Lama

Kapiten minhenskog Bajerna FIlip Lam zbog povrede butnog mišica odsustvovaće sa terena najmanje nedelju dana, saopštio je bavarski klub.

Lam se povredio na meču Lige šampiona protiv CSKA u sredu, a koji je njegov tim dobio sa 3:1 u Moskvi.

"Lam će sigurno propustiti bundesligašku utakmicu sa Braunšvajgom, kao i meč nacionalnog kupa sa Augsburgom. To je sigurno u ovom trenutku", saopštio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je nemački i evropski prvak.

Lam je, izuzev dve sezone na pozajmici u Štutgartu, proveo celu karijeru u Bajernu, za koji je odigrao 504 utakmice i postigao je 16 golova.

Za to vreme osvojio je po pet titula u Bundesligi i nacionalnom kupu, dva nemačka Superkupa, Ligu šampiona i Superkup Evrope.

Za reprezentaciju Nemačke odigrao je 104 utakmice i postigao pet golova.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lam propušta najmanje dva meča

Izvor: Akter, 28.Nov.2013

Kapiten minhenskog Bajerna FIlip Lam zbog povrede butnog mišica odsustvovaće sa terena najmanje nedelju dana

Nastavak na Akter...

Lam dve nedelje van stroja

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2013

Sa "Alijanc Arene" stiže saopštenje da se Filip Lam povredio na utakmici 5. kola Lige šampiona sa CSKA i da će odsustvovati sa terena dve nedelje.

Nastavak na Sportske.net...

Lam zbog povrede propušta najmanje dva meča

Izvor: Press, 28.Nov.2013

Lam se povredio jučerašnjem meču Lige šampiona protiv moskovskog CSKA.. "Lam će sigurno propustiti bundesligašku utakmicu sa Braunšvajgom, kao i meč nacionalnog kupa sa Augsburgom. To je sigurno u ovom trenutku", saopšteno je iz evropskog i nemačkog prvaka.. Lam je, izuzev dve sezone na...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.