BORBA ZA LIGU ŠAMPIONA NIKAD ZANIMLJIVIJA: Kiksevi Milana i Rome, Inter i Lacio tamo gde žele da budu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 23:20

BORBA ZA LIGU ŠAMPIONA NIKAD ZANIMLJIVIJA: Kiksevi Milana i Rome, Inter i Lacio tamo gde žele da budu

Rosoneri do boda u završnici.

Odigrane su preostale četiri utakmice 33. kola Serije A.

Velika borba vlada u italijanskom šampionatu za mesta koja vode u Ligu šampiona. U trci je čak šest ekipa i jasno je da će do samog kraja biti veoma neizvesno.

Fudbaleri Milana su na svom terenu usepli da spasu bod protiv pretposlednjeplasiranog Kremonezea (1:1). Okereke je 13 minuta pre kraja šokirao domaće, ali je Mesijas u trećem minutu nadoknade izjednačio.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Za razliku od gradskog rivala, Inter nije dozvolio iznenađenje i ubedljivim trijumfom nad Veronom u gostima (6:0) došao do četvrtog mesta. Strelci za Neroazure su bili Gaič (autogol), Čalhanoglu, Džeko x2, Martinez x2.

Roma nije uspela da slavi na gostovanju Monci, odigrali su izabranici Žozea Murinja mršavih 1:1. Povela je Vučica golom Čalhanoglua u 24. minutu, ali je Kardirola šest minuta pre kraja prvog dela igre postavio konačan rezultat. Roma je trenutno na deobi pete pozicije sa Milanom i Atalantom i na dva su boda od Lige šampiona.

Fudbaleri Lacija su u najboljoj poziciji u pomenutoj borbi za top 4. Nebesko plavi su pobedom nad Sasuolom (2:0) došli ponovo do drugog mesta i sada su na šest bodova od Atalante, koja je prva ispod crte (Lige šampiona).

SERIJA A, 33. KOLO:

Sreda:

Atalanta - Specija 3:2 (1:1)

Juventus - Leče 2:1 (2:1)

Salernitana - Fjorentina 3:3 (1:1)

Sampdorija - Torino 0:2 (0:1)

Milan - Kremoneze 1:1 (0:0)

Lacio - Sasuolo 2:0 (1:0)

Monca - Roma 1:1 (1:1)

Verona - Inter 0:6 (0:3)

Četvrtak:

20.45: Empoli - Bolonja

20.45: Udineze - Napoli
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Frozinone ponovo u Seriji A!

Izvor: Piplmetar.rs, 04.Maj.2023, 12:31

Posle večerašnjih utakmica 35. kola italijanske Serije B više nema nikakve dileme – Frozinone se i zvanično vratio u najviši rang takmičenja.. Ova ekipa je večeras na svom terenu savladala Ređinu sa 3:1 i sada na vrhu tabele ima 71 bod, četiri više od drugoplasirane Đenove i čak deset od...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.