Murinjo bio ozvučen tokom meča Serije A, ovo je razlog zbog čega je sve snimao

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 19:11

Murinjo bio ozvučen tokom meča Serije A, ovo je razlog zbog čega je sve snimao

Proslavljeni trener otkrio detalje.

Trener fudbalera Rome Žoze Murinjo izjavio je da je tokom utakmice 33. kola Serije A protiv Monce bio ozvučen i nosio mikrofon kako bi se zaštitio od "najgoreg sudije koga je video u životu".

Roma je u sredu odigrala nerešeno sa Moncom, 1:1. Murinjo je kritikovao glavnog sudiju Danijelea Čefija, koji je u šestom minutu nadoknade isključio fudbalera Rome Mehmeta Zekija Čelika.

- Otišao sam na utakmicu noseći mikrofon. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sve sam snimio. Od trenutka kada sam napustio svlačionicu dok se nisam vratio - da bih se zaštitio. Čefi je najgori. Tehnički je užasan. Ima nultu empatiju, nultu komunikaciju, nultu svest - rekao je Murinjo, koji je ove sezone dobio tri crvena kartona ove sezone zbog sukoba sa sudijama.

Portugalski trener je rekao da je sve snimio.

- Od trenutka kada sam napustio svlačionicu dok se nisam vratio - da bih se zaštitio – ponovio je Murinjo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Murinjo priznao da je bio ozvučen

Izvor: B92, 04.Maj.2023

Trener fudbalera Rome Žoze Murinjo izjavio je da je tokom sinoćnje utakmice 33. kola Serije A protiv Monce bio ozvučen i nosio mikrofon...Portugalski stručnjak je rekao kako bi se zaštitio od "najgoreg sudije koga je video u životu", prenosi Bi-Bi-Si (BBC)...Roma je sinoć odigrala nerešeno sa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.