Izvor: Piplmetar.rs, 04.Maj.2023, 12:31

Frozinone ponovo u Seriji A!

Posle večerašnjih utakmica 35. kola italijanske Serije B više nema nikakve dileme – Frozinone se i zvanično vratio u najviši rang takmičenja.
Ova ekipa je večeras na svom terenu savladala Ređinu sa 3:1 i sada na vrhu tabele ima 71 bod, četiri više od drugoplasirane Đenove i čak deset od Barija koji zauzima treće mesto.
S obzirom da je do kraja sezone ostalo da se odigraju još tri kola, a da dve prvoplasirane ekipe idu direktno u Seriju A, od večeras više ne postoji matematička >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << mogućnost da Frozinone padne ispod drugog mesta.
Boreli i Insinje su svojim golovima u prvom poluvremenu doneli Frozinoneu vođstvo od 2:0, a uz to su gosti ostali i sa igračem manje. U 51. minutu je Ernani smanjio na 2:1, ali je samo šest minuta kasnije Kazi postavio konačnih 3:1.
Ovo je treći plasman Frozinonea u Seriju A, posle sezona 2015/16 i 2018/19 u kojima nije uspeo da s

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.