BATE herojski, Džekson heroj Porta

Izvor: B92, 30.Sep.2014, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BATE herojski, Džekson heroj Porta

Fudbaleri BATE Borisova pobedili su na svom terenu ekipu Atletik Bilbaa sa 2:1, u utakmici drugog kola Grupe H Lige šampiona.

BATE je vodio 2:0 golovima Denisa Poljakova u 19. i Aleksandra Karnickog u 41. minutu, dok je jedini pogodak za baskijski tim postigao Aric Aduric u 45.

Šahtjor i Porto odigrali su u Lavovu nerešeno 2:2, iako je ukrajinska ekipa imala dva gola prednosti do 89. minuta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Porto nije iskoristio penal, pošto je Jasin Brahimi promašio u 35. minutu, a Šahtjor je to iskoristio i golovima Aleša Tešeire u 52. i Luisa Adrijana u 86. stekao veliku prednost.

Ipak, portugalska ekipa je golovima Džeksona Martinesa u 89. minutu iz penala i u četvrtom minutu sudijske nadoknade vremena došla do izjednačenja i boda.

Porto je prvi na tabeli sa četiri boda, Bate ima tri, Šahtjor dva, a Atletik Bilbao jedan.

U narednom kolu 21. oktobra će se sastati Bate - Šahtjor i Porto - Atletik.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bate iznenadio Atletik

Izvor: Akter, 30.Sep.2014

Fudbaleri Bate Borisova pobedili su danas na svom terenu ekipu Atletik Bilbaa sa 2:1, u utakmici drugog kola Grupe H Lige šampiona..Bate je vodio 2:0 golovima Denisa Poljakova u 19. i Aleksandra Karnickog u 41. minutu, dok je jedini pogodak za baskijski tim postigao Aric Aduric u 45...Šahtjor i Porto...

Nastavak na Akter...

Porto izgubio 2:1!? Zaista?

Izvor: B92, 01.Okt.2014, 15:05

Fudbalski klub Porto oštro je reagovao na to da su dva portugalska medija objavila pogrešan rezultat utakmice sa Šahtjorom u Donjecku...Porto je u drugom kolu Lige šampiona igrao 2:2 sa Šahtjorom, a konačan rezultat postavio je Džekson Martines u nadoknadi vremena. Samo nekoliko minuta ranije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.