Miler srušio nespretne Armejce, moćne Bavarce nije imao ko da vidi (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 30.Sep.2014, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miler srušio nespretne Armejce, moćne Bavarce nije imao ko da vidi (VIDEO)

Gosti iz Minhena zasluženo došli do tri nova boda u sablasnoj Himki Areni i praktično izbacili Moskovljane iz borbe za osminu finala – 1:0

Novi minimalac maksimalnog Bajerna. Šampion Nemačke savladao je CSKA na praznoj Himki areni i došao do šestog boda u grupi E Lige šampiona – 0:1 (0:0). Stelac jedinog pogotka za gostujući tim bio je Tomas Miler u 22. minutu iz jedanaesterca. Utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se igrala bez prisustva publike zbog nereda navijača CSKA na otvaranju sezone u ovom tekmičenju protiv Rome. UEFA je još nije donela zvaničnu odluku o kazni, ali je odlučila da do izricanja kazne suspenduje stadion Moskovljana.

Bavarci su od samom starta počeli konstantno da pritiskaju domaćina, koji je ipak u sedmom minutu prvi pripretio preko Ahmeda Muse. Međutim, već u 11. minutu opasan pokušaj Robena sa druge strane. Neuhvatljivi Holanđanin je u svom stilu ušao sa desne strane u sredinu i snažno šutirao, ali je Akinfejev bio na visini zadatka.

Domaćin se jeste branio na samom startu meča, ali je u 15. minutu ponovo ozbiljno pripretio. Milanov je odlično ispratio napad svog tima i sačekao odbitak na ivici kaznenog prostora. Ipak, Nojer se ponovo nije dao iznenaditi.

U 21. minutu velika greška Marija Fernandeza, koji je u šesnestercu potpuno nesmotreno srušio Marija Gecea i sudija Vilijum Kolum nije imao dilemu. Loptu na belu tačku stavio je hladnokrvni Tomas Miler, pa su Bavarci sasvim zasluženo poveli sa 1:0.

U 36. minutu fenomenalna prilika za Ahmeda Musu, koji se sjajno oslobodio Mehdija Benatije izašao pred Manuela Nojera, ali je fenomenalni čuvar mreže sjajno odbranio. U nastavku akcije Musa je uspeo da uposli Tošića na desnoj strani, ovaj je opalio po lopti, ali je ona otišla daleko preko prečke.

U 41. minutu sjajan pokušaj Eremenka. Odlični finski vezista je sjajno prebacio loptu s desne na levu nogu i izuzetno šutirao, ali je lopta samo krzula stativu.

U poslednjim trenucima prvog dela igre gosti su mogli da dupliraju vođstvo, ali su domaćin nekako uspeli da sačuvaju svoju mrežu od opasnih udaraca Levandovskog i Gecea.

Moskovljani su na startu drugog poluvremena zaigrali znatno otvorenije, što im se umalo isplatilo u 52. minutu, kada je velike probleme defanzivcima Bajerna napravio Ahmed Musa. Nigerijac je donekle uspeo da iskoristi grešku Alabe, dođe do pozicije za šut, ali je odlični levi bek Bavaraca u poslednjem trenutku uklizao i sprečio domaće da dođu do izjednačenja.

To je praktično bila poslednja velika prilika za domaće, jer su se izabranici Đozepa Gvardiole ubrzo dozvali pameti i ponovo preuzeli kontrolu nad igrom i rezultatom.

Bajernova igra iz većeg dela delovala je kao rutinsko otaljavanje posla. Gosti su iz takve igre tražili pravu šansu da potpuno dokusure rivala, a najbliži da to učini bio je rezervista Šaćiri i 87. minutu. Ipak, njegov udarac Akinfejev je nekako izbacio u korner.



(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LŠ: Bledi Bajern iz penala srušio hrabri CSKA (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 30.Sep.2014

Fudbaleri Bajern Minhena pobedili su u Moskvi ekipu CSKA rezultatom 0:1 (0:1) u prvom današnjem meču drugog kola Lige šampiona.. . Ključni trenutak na utakmici dogodio se u 22. minutu kada je Fernandes oborio Gecea, a sudija pokazao na belu tačku. Siguran izvođač najstrože kazne bio je Tomas...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.