Arteta izveo jak sastav, u jedno nema sumnje, golovi će padati kao kiša na Karaiskakisu!

Izvor: Sportske.net, 20.Feb.2020, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arteta izveo jak sastav, u jedno nema sumnje, golovi će padati kao kiša na "Karaiskakisu"!

Fudbaleri Arsenala večeras gostuju u Grčkoj u okviru Lige Evrope.

Počela je i faza eliminacije u Ligi Evrope, a na samom startu prošlogodišnji finalista gostuje u Pireju, ekipi Olimpijakosa.

"Crveno-beli" iz Pireja su pokazali u Ligi šampiona da mogu da se nose sa najvećim evropskim ekipama, odigrali su dva veoma uzbudljiva duela sa prošlogodišnjim finalistom elitnog takmičenja Totenhemom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Grčkoj je bilo 2:2, u Londonu su "Pevci" nakon preokreta slavili sa 4:2.

Nisu se predali ni protiv Bavaraca na svom terenu, izgubili su od Bajerna nakon velike borbe na "Karaiskakisu" sa 2:3.

Arsenal je tokom čitave sezone mučio muku sa odbranom, Arteta je odlučio da u startnih 11 na mesto levog beka opet stavi mladog Saku, koji ima problema sa defanzivnim zadacima i to bi Oli mogao da iskoristi.

Sa druge strane, od starta je na teren poslao i Lakazeta, Obamejanga i Martinelija, pa nema sumnje da će ekipa iz Pireja imati poteškoća da sačuva svoju mrežu.

Interensantno je i da se Olimpijakos i Arsenal sastaju po deveti put u evropskim takmičenja, "Tobdžije" su se na međunarodnoj sceni više sastajale samo sa mihenskim Bajernom.

Na samo prva dva duela ove dve ekipe, odigrana još 2009. godine, nije palo tri ili više golova, pa iz više razloga možemo da očekujemo goleadu večeras u Grčkoj.

Olympiacos  -  Arsenal Резултати Уживо
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.