Armejci ponizili Real, Plzen u Ligi Evrope

Izvor: RTS, 12.Dec.2018, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Armejci" ponizili Real, Plzen u Ligi Evrope

Fudbaleri CSKA savladali su u Madridu ekipu Reala sa 3:0, u okviru poslednjeg kola Grupe G Lige šampiona. Ipak, ruskim tim je grupu završio na poslednjem mestu, pošto je u drugom meču Plzen na svom terenu savladao Romu sa 2:1.
Real se još jednom obrukao. CSKA je ubedljivo trijumfovala na "Santijago Bernabeu" sa 3:0 i drugi put u sezoni savladala šampiona Evrope.

Ipak, CSKA završava >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << takmičenje u Evropi, pošto je Grupu G završila na polsednjem mestu na tabeli, pošto je Plzen u poslednjem kolu savladao Romu sa 2:1.
"Armejci" su u Madridu poveli golom Čalova u 37. minutu, da bi Šenikov u 43. povisio na 2:0.
Očekivalo se da će Real u nastavku uzvratiti udarac, ali je konačan udarac "kraljevskom" klubu zadao Sigurdson u 73. minutu utakmice.
Plzen je na svom terenu savladao Romu sa 2:1 i obezbedio treće mesto u grupi, samim tim i plasman u Ligu Evrope na proleće.
Kovarik je doveo domaće do prednosti, izjednačio je Under, da bi pobedu i tri boda Plzenu doneo Kori.
Real je i pored blamaže zadržao prvo mesto na tabeli sa 12 bodova, Roma je druga sa devet i te dve ekipe nastavljaju takmičenje u Ligi šampiona. Plzen je treći sa sedam, koliko je osvojila i ekipa CSKA.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.