Ansu Fatijev šou na treningu, zar ne treba Barsi baš ovo protiv Bajerna? (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2020, 23:52

Ansu Fatijev šou na treningu, zar ne treba Barsi baš ovo protiv Bajerna? (video)

Mnogi postavljaju ovo pitanje.

Da nije Antoan Grizman stigao prošlog leta za 120 miliona evra, teško da bi Ansu Fati bio rezervni igrač.

Mladi krilni napadač dobio je šansu na početku sezone usled povreda Osmana Dembelea i Lea Mesija i iskoristio ju je na najbolji mogući način.

Postigao je sedam golova u debitantskoj sezoni i navijači smatraju da zaslužuje minutažu u završnici Lige šampiona i to već protiv Bajern Minhena.

O >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << izborima Barseloninih trenera ove sezone pisali smo u zanimljivom osvrtu pred duel sa Bajernom, ali kada pogledamo kakav igrač postaje Fati i sa kakvim samopouzdanjem igra i na treningu, ne možemo da se otrgnemo utisku da zaista zaslužuje važniju ulogu.

Bez obzira na godine, jer, Barsa odavno, odnosno od Nejmarovog odlaska, nema levo krilo koje je u igri jedan na jedan prodorno... a to Fati svakako jeste.

Ansu Fati in today’s training session. 🔝💣 pic.twitter.com/VqtQLE2Jq0

— Hagrid ✆ (@HagridFCB) August 11, 2020
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Izbori

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nije prošao preglede u Juveu, razočarao u Romi, u Nemačkoj odličan, sledeća stanica Premijer liga?

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2020, 10:57

Gde će 24-godišnji napadač nastaviti karijeru?..Patrik Šik je bio na pragu prelaska u redove Juventusa, "Stara dama" je sve dogovorila sa Sampdorijom, stigao je mladi Čeh na preglede u Torino, ali ih navodno nije prošao...Otkriveni su određeni srčani problemi, "Bjankoneri" su odustali, da bi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.