Ansu Fatijev šou na treningu, zar ne treba Barsi baš ovo protiv Bajerna?

Autor: Milovan Longinov
utorak 11.08.2020.
23:43
Izvor: Sportske.net

Mnogi postavljaju ovo pitanje.

EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ
EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ

Povezane vesti

Da nije Antoan Grizman stigao prošlog leta za 120 miliona evra, teško da bi Ansu Fati bio rezervni igrač.  

Mladi krilni napadač dobio je šansu na početku sezone usled povreda Osmana Dembelea i Lea Mesija i iskoristio ju je na najbolji mogući način.

Postigao je sedam golova u debitantskoj sezoni i navijači smatraju da zaslužuje minutažu u završnici Lige šampiona i to već protiv Bajern Minhena.

O izborima Barseloninih trenera ove sezone pisali smo u zanimljivom osvrtu pred duel sa Bajernom, ali kada pogledamo kakav igrač postaje Fati i sa kakvim samopouzdanjem igra i na treningu, ne možemo da se otrgnemo utisku da zaista zaslužuje važniju ulogu.

Bez obzira na godine, jer, Barsa odavno, odnosno od Nejmarovog odlaska, nema levo krilo koje je u igri jedan na jedan prodorno... a to Fati svakako jeste.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Barca4ever
Wednesday, 12.08.2020
10:51

Samo treba da bude malo agilniji na utakmicama, odličan je tehničar. Realno Grizman jedva zasluzuje da bude u prvih 18 a kamoli u prvih 11. Sminka od igraca.

avatar
P. S.
Wednesday, 12.08.2020
02:18

Sjajno, upravo to Barsi treba... još samo neko da ubedi Kimmicha i Boatenga da stoje k'o ova dvojica.

avatar
Mirjevac
Wednesday, 12.08.2020
01:10

Ansu Fati je buducnost Barce i buducnost fudbala, decko je mlad i jos bolji igrac! Posle neko pita gde su barcini igraci iz njene skole, eno ih igraju sirom evrope i negde dalje! Ali barca naj bolje ostavlja za sebe! Bravo Ansu Fati!

avatar
Mirjevac
Wednesday, 12.08.2020
00:54

Barca ima odlicne igrace, ali na zalost nema trenere! Pre ovog je bio Valverde neznalica, koji nije znao da uklopi igrace i da iz njih izvuce maksimum, takav je isto i ovaj Setien, on cini mi se da je mozda i gori od Valverdea! Zaci barci treba trener pod hitno!