Ančeloti: Previše se priča o Baloteliju, nije samo on kriv za loše rezultate

Izvor: Blic, 05.Nov.2014, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ančeloti: Previše se priča o Baloteliju, nije samo on kriv za loše rezultate

Trener fudbalera Real Madrida Karlo Ančeloti rekao je da je suviše lako okriviti samo Marija Balotelija za loše rezultate Liverpula i dodao da su problemi engleskog kluba kompleksniji.

Liverpul je prošle sezone odlično igrao u Premijer ligi i bio je vrlo blizu prve titule od 1990. godine. Međutim, ove sezone ekipa s Enfilda se muči i u Premijer ligi i u Ligi šampiona.

Na igru Liverpula uticao je odlazak Luisa Suaresa, kao i povreda Danijela Staridža. S >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << druge strane, Baloteli, kojeg je Liverpul ovog leta platio 20 miliona evra, do sada je postigao samo dva gola.

"Prviše se priča o Baloteliju. On je kvalitetan igrač koji se našao u timu koji trži rešenja u igri nakon što je izgubio Suaresa. Problem Liverpula nije samo Baloteli, to je složena situacija", rekao je Ančeloti za italijanske medije.

"Naravno, Baloteli mora da pomogne timu, ali ne možete svu krivicu da bacite na njega", dodao je trener Reala.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Raspao bih se da sam kao Džerard"

Izvor: B92, 06.Nov.2014, 12:55

Fudbaler Barselone Luis Suares rekao je da ne zna da li bi mogao da nastavi karijeru da je on napravio grešku koja je Liverpul prošle godine koštala titule...Suares je tu mislio na trenutak kada se Stiven Džerard sapleo na meču sa Čelsijem, posle 11 uzastopnih trijumfa Liverpula...Džerard je tako...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.