Anćeloti: Nismo igrali našim stilom, tek treba da shvatim zašto

Izvor: Blic, 05.Dec.2010, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anćeloti: Nismo igrali našim stilom, tek treba da shvatim zašto

Posle remija sa Evertonom (1:1) u 16. kolu Premijer lige, čime Čelsi po četvrti put u nizu nije uspeo da ostvari pobedu u prvenstvu Engleske, menadžer londonskog kluba Karlo Anćeloti priznao je da ne zna šta je razlog lošim partijama u poslednje vreme.

"Konačnih 1:1 očigledno nije dobar rezultat. Teški su ovo trenuci za nas, a mi smo se nadali da će nam baš meč sa Evertonom pomoći da se vratimo na staze uspeha. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ne samo da nismo uspeli u tome, nego smo bili očajni u drugom poluvremenu. Moramo da budemo pravi u narednoj nedelji (najpre u Ligi šampiona protiv Olimpika iz Marseja a potom u prvenstvenom gostovanju Totenhemu). Razočaran sam, ipak, ne toliko rezultatom koliko činjenicom da nismo igrali našim prepoznatljivim stilom. I, iskreno, tek treba da shvatim zašto je to tako”, rekao je Anćeloti.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.