Arsenal na čelu karavana

Izvor: RTS, 04.Dec.2010, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenal na čelu karavana

Pobedom protiv Fulama, Arsenal izbio na čelo Premijer lige. Čelsi remizirao sa Evertonom i prvi put ove sezone nije na prvom mestu. Milijaš igrao 90 minuta, Žigić asistent, Kolarov "pocrveneo". Odložen meč između Blekpula i Mančester junajteda.

Fudbaleri Arsenala novi su lideri prvenstva Engleske, pošto su večeras u malom londonskom derbiju savladali gostujući Fulam sa 2:1 u utakmici 16. kola, dok je Čelsi kod kuće odigrao 1:1 protiv Evertona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Arsenal je uz dosta poteškoća došao do bodova protiv Fulama, a najzaslužniji za nove bodove bio je dvostruki strelac Samir Nasri.

"Tobdžije" su povele u 14. minutu, a izjednačio je Diomansi Kamara u 30. minutu. Tri boda i vrh tabele domaćinu je doneo pogodak Nasrija u 75. minutu.

Čelsi je protiv Evertona upisao četvrtu uzastopnu prvenstvenu utakmicu bez pobede. "Plavci" su poveli golom Didijea Drogbe u 42. minutu iz penala, ali je slavlje domaćim navijačima uskratio Džermejn Bekford pogotkom četiri minuta pre kraja utakmice.

Ekipa Mančester sitija savladala je na svom terenu Bolton sa 1:0, a jedini pogodak na utakmici postigao je Karlos Tevez u četvrtom minutu. Reprezentativac Srbije i član Sitija Aleksandar Kolarov u 79. minutu zaradio je drugi žuti karton i isključenje.

Fudbaleri Blekburna na svom terenu su ubedljivo savladali Vulverhempton sa 3:0, a za goste je svih 90 minuta igrao reprezentativac Srbije Nenad Milijaš.

Birmingem siti je na svom terenu odigrao nerešeno 1:1 protiv Totenhema, a asistent kod izjednačujućeg gola Krisa Gardnera za domaće bio je Nikola Žigić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ODLOŽENA UTAKMICA BLEKPUL - MANČESTER JUNAJTED

Izvor: Kurir, 04.Dec.2010

BLEKUPUL - Utakmica 16. kola engleske Premijer lige Blekpul - Mančester junajted, koja je zakazana za večeras od 18.30 časova odložena je pošto ekspedicija lidera na tabeli nije doputovala u grad na severozapadu zemlje zbog loših vremenskih uslova...Snežno nevreme koje je ove sedmice zahvatilo...

Nastavak na Kurir...

Pobeda Arsenala za vođstvo na tabeli (video)

Izvor: SrbijaNet.rs, 04.Dec.2010

Fudbaleri Arsenala savladali su danas tim gradskog rivala Fulama sa 2:1, pa su preuzeli vodjstvo na tabeli engleske Premijer lige sa bodom prednosti nad Mančester Junajtedom, koji ima utakmicu manje. Pobeda kojom je Arsenal ostao u krugu najozbiljnijih kandidata za titulu izborena je

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Arsenal novi lider, Čelsi opet bez pobede

Izvor: NaDlanu.com, 04.Dec.2010

BEOGRAD, 4. decembra 2010. (Beta) - Fudbaleri Arsenala novi su lideri prvenstva Engleske, pošto su u malom londonskom derbiju savladali gostujući Fulam sa 2:1 u utakmici 16. kola, dok je Čelsi kod kuće odigrao 1:1 protiv Evertona.Arsenal je uz dosta poteškoća došao do bodova protiv Fulama, a najzaslužniji...

Nastavak na NaDlanu.com...

Dva velemajstorstva Nasrija (VIDEO)

Izvor: S media, 05.Dec.2010, 02:53

Fudbaler Arsenala, Samir Nasri, postigao je dva nesvakidašnje efektna gola protiv Fulama...Francuski reprezentativac je u 14. minutu doveo "tobdžije" u vođstvo sjajnim potezima na malom prostoru i vrlo sigurnim "zakucavanjem" u mrežu Marka Švarcera...Nasrijev sunarodnik, Diomansi Kamara je izjednačio...

Nastavak na S media...

Anćeloti: Nismo igrali našim stilom, tek treba da shvatim zašto

Izvor: Blic, 05.Dec.2010

Posle remija sa Evertonom (1:1) u 16. kolu Premijer lige, čime Čelsi po četvrti put u nizu nije uspeo da ostvari pobedu u prvenstvu Engleske, menadžer londonskog kluba Karlo Anćeloti priznao je da ne zna šta je razlog lošim partijama u poslednje vreme..."Konačnih 1:1 očigledno nije dobar rezultat....

Nastavak na Blic...

VBA bolji od Njukasla

Izvor: Blic, 05.Dec.2010

Fudbaleri Vest Bromvič Albiona savladali su Njukasla na svom terenu rezultatom 3:1 u prvoj utakmici današnjeg programa engleske Premijer lige...Ekipa iz Birmingema je preko Tčoija i Odemvingija povela sa 2:0 posle nešto više od 70 minuta igre, da bi u smom finišu Odemvingi postigao još jedan pogodak...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.