Advokat Napolija: Zvezdin veliki rizik

Izvor: N1 televizija, 14.Okt.2018, 05:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Advokat Napolija: Zvezdin veliki rizik

Navodna afera oko nameštanja ishoda utakmice 2. kola Lige šampiona između PSŽ i Crvene zvezde sa pažnjom se prati i u Italiji, pogotovo u Napulju.

Advokat Napolija Matija Grasani je izjavio da klub iz Pariza vrlo malo rizikuje u istrazi, dok bi Beograđani mogli da budu u velikoj nevolji.

Francuski časopis "L'Ekip" je >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u petak objavio da postoji sumnja o nameštanju utakmice, a u subotnjem pisanom izdanju čak šest strana bilo je posvećeno navodnom skandalu u kojem je neimenovani funkcioner Crvene zvezde pokušao u kladionicama da uplati 5 miliona evra da će prvak Srbije izgubiti od PSŽ sa pet golova razlike.

"Rizik PSŽ je vrlo mali, gotovo nikakav. Međutim, rizik Srba je neverovatan. Ako UEFA potvrdi određene stvari, onda stvarno ne vidim kako mogu da izbegnu tešku kaznu," kaže Grasani za italijanske medije i dodaje:

"Apsolutni minimum bio bi isključenje iz takmičenja, a onda bi trebalo da se proceni dužina suspenzije."

Napoli je u grupi sa Crvenom zvezdom sa kojom je na startu Lige šampiona igrao 0:0 u Beogradu. Crveno-beli su u 2. kolu poraženi od PSŽ sa 6:1.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.