Adem Ljajić suspendovan zbog vređanja sudije

Izvor: NaDlanu.com, 05.Maj.2013, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adem Ljajić suspendovan zbog vređanja sudije

Disciplinska komisija italijanske Serije A suspendovala je danas sa dve utakmice neigranja srpskog internacionalca Adema Ljajića zbog vređanja sudije na meču protiv Rome.

Fiorentina je u 35. kolu izgubila na domaćem terenu od Rome sa 1:0, a Ljajić je kažnjen jer je na putu do svlačionice protestovao i vređao arbitre. On će propustiti utakmice protiv Sijene i Palerma, dok je zbog protesta kažnjen i trener Vinćenco Montela, koji će morati da plati 10.000 evra. Nakon ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << poraza, Fiorentina je napravila veliki korak u nazad u borbi sa Milanom za treće mesto i plasman u Ligu šampiona sledeće sezon. Ljubičasti se nalaze na četvrtom mestu na tabeli sa bodom manje od Milana, koji danas od 15 sati dočekuje Torino.(Tanjug)

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Pogba suspendovan zbog pljuvanja

Izvor: B92, 06.Maj.2013, 15:51

Disciplinska komisija italijanske fudbalske Serije A kaznila je igrača Juventusa Pola Pogbu sa tri utakmice suspenzije zbog isključenja na meču sa Palermom...To znači da je za njega sezona gotova, pošto su do kraja takmičenja u Seriji A ostala još tri kola...Pogba je na jučerašnjem meču pljunuo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.