Zvezda remizirala u Rigi, odluka pada u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jul.2018, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda remizirala u Rigi, odluka pada u Beogradu

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su danas nerešeno 0:0 u Rigi protiv Spartaksa, u prvoj utakmici 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Na startu nove sezone prvak Srbije pružio je slabu partiju, iako je propustio nekoliko odličnih prilika, pre svih Milan Pavkov koji je u 17. minutu zamenio Nikolu Stojiljkovića zbog povrede.

Promašivali su i Mohamed El Fardu Ben i Nemanja Radonjić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a u finišu su mogli da budu kažnjeni kada rezervista Spartaksa Dijego Agire nije iskoristio zicer posle velike greške Srđana Babića.

Revanš meč igra se sledećeg utorka sa početkom u 20.30 časova na stadionu "Rajko Mitić".

Ukoliko Zvezda prođe, ići će na pobednika duela u kome je u prvom meču litvanska Suduva iznenadila APOEL na svom terenu sa 3:1.

Milojević: Ovo nije Zvezda koju sanjam, bićemo bolji

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević priznao je da njegov tim večeras nije bio na svom nivou, ali da veruje da će u revanšu odigrati znatno bolje kako bi se plasirao u 2. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Završeno je prvo poluvreme, imamo revanš u Beogradu. Bio nam je plan da pobedimo, imali smo dosta šansi, protivnik se branio i sem one greške u finišu nisu pripretili. Želeli smo lak i brz gol koji bi nam doneo mirniju situaciju, ali nismo uspeli. Idemo dalje", rekao je Milojević na konferenciji za medije u Rigi posle utakmice.

On je dodao da ekipa mora da bude bolja u duelu u Beogradu.

"Videlo se i po drugim rezultatima u kvalifikacijama o kakvim ekipama se radi (pobeda Suduve nad APOEL-om 3:1 prim. aut). Startaks je prvak svoje zemlje, ima kvalitet i težak su protivnik", kazao je Milojević.

Prema njegovim rečima, ekipa još nije uigrana i tek je izašla iz pripremnog perioda.

"Ne mogu da kažem da nisam zadovoljan, ali ni da sam prezadovoljan. Ovo nije Zvezda koju hoću i sanjam. Ne bih da pričam o detaljima, ali popravićemo ih. Dolazimo iz pripremnog perioda, nismo odigrali kompletni nijednu utakmicu, Radonjić i Rodić su bili odsutni, tu je Ebesilio kome smo dali minutaži, a nismo ni očekivali da će Stojiljković rano da izađe... Očekujem mnogo veću strast za pobedom", rekao je on.

Milojević je prokomentarisao i povredu pojačanja Nikole Stojiljkovića koji je morao da napusti teren u 17. minutu, navodeći da je obnovio povredu i da će se videti kakva je situacija.

Novinari su konstatovali da je Milojević u nekoliko situacija bio ljut na svoje igrače.

"Temperamentniji sam, ponele su me emocije i ima dosta razloga za reakciju. Radili smo dosta stvari koje nam na utakmici nisu pošle za nogom i onako kako smo trebali. Sa jednim ili dva gola pričali bismo drugačiju priču", zaključio je trener Zvezde.

Njegov kolega Aleksandar Grišin bio je zadovoljan rezultatom i poručio da je remi odličan.

"Znali smo koliko je Zvezda veliki tim, branili smo se i igrali na kontru. Dali smo im posed, a na kraju smo mogli i da damo gol", naveo je Grišin.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda kreće u pohod na Ligu šampiona, letonski Spartaks prva prepreka

Izvor: RTS, 11.Jul.2018

Fudbaleri srpskog šampiona Crvene zvezde igraju od 18 časova u Rigi protiv letonskog Spartaksa meč prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. . Od osnivanja novog formata 1992. godine, crveno-beli nikada nisu bili učesnici...

Nastavak na RTS...

Koliko mogu Makedonci? Honved bez dva najbolja igrača

Izvor: MozzartSport.com, 11.Jul.2018

Za razliku od Crvene zvezde, Sarajeva i Sutjeske koji su morali da prevale ozbiljan broj kilometara do Letonije, Jermenije i Kazahstana, fudbaleri Rabotničkog dočekuju Honved u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Ipak, ako budu igrali kao na pripremnim utakmicama, slaba vajda od prednosti domaćeg...

Nastavak na MozzartSport.com...

Sjajne vesti za Zvezdu, katastrofa APOEL-a na Baltiku! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 11.Jul.2018

Ako prođe letonski Spartaks Jurmalu u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, Crvena zvezda će najverovatnije opet na Baltik umesto očekivanog puta na Kipar. Naime, projektovani rival crveno-belih u drugom kolu, APOEL iz Nikozije je doživeo katastrofu na otvaranju sezone! Iako izraziti favoriti,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.