Sprema li se novo iznenađenje u Lisabonu?! (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2020, 21:53

Sprema li se novo iznenađenje u Lisabonu?! (video)

Rezultat kojem se niko nije nadao nakon prvih 45 minuta.

Fudbaleri Mančester sitija i Olimpik Liona sastali su se u poslednjem četvrtfinalnom susretu Lige šampiona za sezonu 2019/20.

Pobednik će na megdan minhenskom Bajernu, a zasad je plasmanu u polufinale bliži francuski tim, koji nakon prvog poluvremena vodi sa 1:0.

U trećem minutu dobar prodor Rahima Sterlinga, ali je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odbrana Liona u poslednjem trenutku presekla njegov završni pas.

Usledio je očekivan splet okolnosti, Lion je prepustio loptu rivalu i šansu čekao iz kontri.

Siti nije uspevao ozbiljnije da ugrozi Entonija Lopesa, a onda se gore-pomenuta taktika isplatila Rudiju Garsiji.

Duga lopta ka Toko Ekambiju, koji je izbegao ofsajd zamku, Garsija ga ipak zaustavlja odličnim klizećim startom, ali se lopta odbija do Maksvela Kornea, koji je primetio da je Ederson istrčao daleko ispred svog gola, te je odmah raspalio po lopti i zatresao mrežu "Građana".

Usledila je provera uz pomoć VAR tehnologije, ali je utvrđeno da Toko Ekambi nije bio u ofsajdu, te je gol priznat, Lion je poveo.

Usledila je još veća inicijativa Gvardiolinih pulena, ali tek u 39. minutu beleže dobru priliku, De Brujne je iz slobodnog udarca iz nezgodnog ugla odlučio da okuša sreću, dobro je šutirao, ali je Lopes prozreo njegovu nameru, te je sačuvao mrežu.

Velika prilika za Siti u 44. minutu, Rodri je šutirao sa desetak metara udaljenosti nakon jedne povratne lopte, ali je Lopes ponovo bio oprezan.

Najbolja šansa za Engleze usledila je na startu prvog minuta nadoknade, neverovatna lopta De Brujnea ka Sterlingu, ovaj je izbio sam pred Lopesa, ali nije najbolje prihvatio loptu, pa je odbrana Liona uspela da ga stigne i izblokira u poslednjem trenutku.

Do kraja nije bilo promene rezultata, Lion je sa golom viška otišao na odmor.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi šok u Lisabonu, Gvardiola u neverici, Sterlingova noćna mora! (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2020

Rahim Sterling će sanjati ovaj susret...Minhenski Bajern je dobio rivala u polufinalu Lige šampiona...To je Olimpik Lion, koji je na opšte iznenađenje slavio sa 3:1 (1:0) protiv Mančester sitija na stadionu "Žoze Alvelade" u Lisabonu...U trećem minutu dobar prodor Rahima Sterlinga, ali je odbrana...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.